Николай Михайлов заяви, че целта му е да помогне на

...
Николай Михайлов заяви, че целта му е да помогне на
Коментари Харесай

Михайлов каза кой е основният проблем в Левски, очаква Божинов и Миланов да помогнат на отбора

Николай Михайлов съобщи, че задачата му е да помогне на Левски да излезе от сложната обстановка, в която се намира.

Ето какво сподели вратарят в ефира на " Диема ":

" Чувствам се добре. Колко време ще ми би трябвало да вляза във форма? Ами, това времето ще покаже. С доктори, с кондиционни треньори, с новия треньор работим старателно.
 Снимка 398886
Източник:

Цялата ни концепция е освен аз, а и целият тим да бъде в оптимална форма оптимално покрай започването на пролетния дял. Естествено, че след това ще има цялостен полусезон да се почистват и усъвършенстват неща. Трябва да бъдем на едно положително равнище за първия мач против Локомотив (Пловдив).

Смяната на треньора вкарва някакво напрежение , няма по какъв начин да бъде иначе. Идваш при един треньор, тук момчетата преди 4-5 месеца са имали различен треньор.
 Георги Дерменджиев: Никога няма да се съглася да дойдат футболисти, които са гледани единствено на компютъра
Дерменджиев: Никога няма да взема футболисти, които са гледани единствено на компютъра

" Аз желая да се промени статуквото сред българи и чужденци "

Играта в контролите не задоволява . Няма значение, че е подготовка. Аз съм левскар, младеж на клуба и от всяка загуба ме боли. Не мога да изпитвам комфорт от това нещо.

Със сигурност има струпване, тъй като помните 3-4 кръга преди края на каква позиция бяхме, тъй като бяхме на една крачка от челното място, а в идващия миг мачове, които всички ги брояха за сигурни, видяхте какво стана. Оставете - неточности постоянно могат да се създадат, само че играта, държанието бяха основният проблем за почитателите на Левски . Проблем е, че даже след паузата и в този момент по време на подготовката витае една заспалост, една нерешителност във въздуха. Не знам за какво. Всеки има друго мнение, приказваме ги тези неща вътре в тима и няма да разясня, само че се надявам безусловно всичко да се стикова до прибирането в София. Чакат ни тежки седмици.
 Снимка 399543
Източник:

Валери Божинов ? Естествено, че има какво да даде на Левски. Освен въодушевление ще вкара и огромен професионализъм. Знаете каква визитка има, знаете през какви тимове е минал, тъй че няма какво да го разясняваме.

И аз, и Живко Миланов сме били в Левски по време на най-силните години на клуба. Знаем какво значи Левски. Това е единствено плюс за мен. Трябва да се притеглят играчи, които знаят какво е синята фланелка.

Баща ми по какъв начин одобри завръщането? Каза ми: " Връщаш се у дома. Правиш това, което би трябвало да направиш. Професионалист си, играл си в чужбина, няма какво да ти давам аз наклони и препоръки. Връщаш се у дома, по-хубаво от това няма. Даваш всичко, каквото зависи от теб, пък да става каквото ще ". Това беше ", сподели Михайлов.
 Николай Михайлов: Има напрежение в Левски, не сме тим!
Николай Михайлов: Има напрежение в Левски, не сме тим!

" Абсолютно налага се да се привлекат български футболисти ", съобщи вратарят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР