Николай Михайлов така и не успява да си намери нов

...
Николай Михайлов така и не успява да си намери нов
Коментари Харесай

Николай Михайлов регистрира новата си фирма ДЕСПАСИТО ЕООД

Николай Михайлов по този начин и не съумява да си откри нов тим. Вратарят беше пред трансфер в Левски, който не се реализира. После се заприказва, че ще влиза в къщата на " Биг Брадър " на разположение с Николета Лозанова. Възможно ли е синът на Борислав Михайлов да постави завършек на кариерата си? Проучване на ТОПСПОРТ в Търговски указател демонстрира, че неотдавна Ники е разкрил нова компания. Тя носи звучното име " ДЕСПАСИТО " ЕООД, очевидно на музикалния шлагер, който влуди света това лято.

Предмет на активност е вътрешната и външна търговия с всевъзможен тип незабранени артикули или други движимости в първичен, модифициран или обработен тип. Включително коли, дистрибуторска активност, продажба на артикули от лично произвеждане, покупко-продажби с интелектуална благосъстоятелност, комисионни, транспортни покупко-продажби, дистрибуторство, рекламна активност... Както и осъществяване на всякаква стопанска и комерсиална активност, която е позволена от закона.

Основната активност на въпросната компания е комерсиално ходатайство с текстил, облекло, обувки и кожени произведения.

Капиталът на " ДЕСПАСИТО " ЕООД е 100 лв.. Управител и едноличен притежател е Николай Бориславов Михайлов, написа в Търговския указател.

Името на вратаря попада в още една компания - " Гранде НМ ", където също е шеф и едноличен притежател на капитала.

 Николай Михайлов се отдалечава от Левски
Ники Михайлов отхвърля на Левски поради по-изгодна оферта от Белгия

Стражът с нов вид да съживи кариерата си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР