Николай Михайлов ще напусне Левски след края на сезона. Капитанът

...
Николай Михайлов ще напусне Левски след края на сезона. Капитанът
Коментари Харесай

Ники Михайлов си тръгва от Левски?

Николай Михайлов ще напусне Левски след края на сезона. Капитанът на „ сините “ ще си тръгне от „ Герена “ като свободен сътрудник.

Договорът на опитния вратар с родния му клуб е до 30 юни. До момента той не е получил предложение за удължаването му. Според хора от клуба управлението на този стадий не възнамерява да насочи такова към вратаря.

Михайлов е измежду най-опитните футболисти на „ Герена “. През есента той бе закрепостен титуляр на вратата на Левски. След привличането на Звонимир Микулич през зимата остана на аварийна пейка. Бе титуляр само в мача с Ботев Пловдив от плейофите, когато хърватинът имаше лека травма. Тогава бе с съществена заслуга за успеха с 1:0, отличавайки се с няколко изключителни спасявания. Получи повиквателна от националния селекционер Ясен Петров за контролите със Словакия, Русия и Франция.

При по този начин създалата се обстановка Левски може да се окаже без вратари след края на сезона. Освен на Михайлов, изтичат договорите и на Микулич и Николай Кръстев. „ Сините “ имат предпочитание да задържат хърватина, само че това наподобява мъчно на този стадий. Представителите на вратаря са поискали увещание, че всичко в клуба ще е наред от финансова позиция идващия сезон. Едва освен това състояние той би се съгласил да остане на „ Герена “. След мощните му игри напролет интерес към него имат няколко съветски клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР