Николай Михайлов и Николета Лозанова дълго време криха от медиите,

...
Николай Михайлов и Николета Лозанова дълго време криха от медиите,
Коментари Харесай

Сватба не е на дневен ред за Ники Михайлов

Николай Михайлов и Николета Лозанова дълго време криха от медиите, че са възобновили връзката си отпреди години. Футболистът признава, че смята за неточност това да се демонстрира непрестанно из медиите и да разяснява любовните си връзки. Такъв беше преди, само че не е видял нищо хубаво от това. Сега е подел нова тактика – да държи щастието най-много за себе си.

“Единственото, което мога да кажа е, че съм благополучен, доста благополучен. Щом по този начин е станало, значи по този начин е трябвало. За мен в този живот всичко е орис. И да бягаш и да се криеш, нещо, което би трябвало да те откри, ще те откри. Така че, да - мога да кажа, че остарялата обич наслойка не хваща. Към ден-днешен в хубавия смисъл. Най-важното е хората да се обичат, без значение какво е станало през времето, през какви обстановки са минали. Най-важно е в края на деня, когато седнеш изтощен и отпаднал, да се чувстваш щастлив”, съобщи Ники Михайлов в изявление за “Блиц”.

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on May 28, 2018 at 12:03pm PDT
Въпреки че неведнъж е казвал, че е подготвен за фамилен живот, той призна, че сега не мисли за женитба.

“Аз от много време съм споделил, че съм подготвен. Не е нещо, което да е дневен ред и да би трябвало да се случи в този момент, незабавно. Когато се случи, ще се случи. Аз съм подготвен, съзнателен съм, знам по какъв начин да се грижа за хора, както го върша и сега. Готов съм и когато му пристигна времето, ще се случи.”

Той също по този начин се върна обратно в годините, когато с някогашния брачен партньор на Николета - Валери Божинов, си говорехте посредством медиите. Към днешна дата двамата са в отлични връзки.
 “Първото, което е, че ние бяхме деца тогава. Второ - аз Валери го познавам от 15 години, доста преди да се случат всички тези неща сред нас в персонален аспект. Винаги сме били другари, постоянно сме се уважавали, постоянно сме имали положителни усеща един към различен. Факт е, че в интервали от време сме имали обострени връзки, може би сме мислили по детски. Накрая доста обикновено в един диалог за 15 минути всичко се обясни. Защото ние на първо място сме джентълмени и пичове. В един диалог за 15 минути си казахме нещата едно към едно в очите и към ден сегашен с Валери Божинов сме в прелестни връзки. Всички неща бяха свалени на масата и се изясниха. Мисля, че това е и верният метод да се случват нещата”, добави вратарят.
 Той не скри, че има другари, които са го разочаровали през годините.

“Аз съм минал през доста хубави и доста неприятни интервали. Единствено хората, които са най-близко до мен, са знаели през какво преминавам. В един даден миг, когато си по-уязвим и допуснеш повече хора до себе си, разбираш, че много от тях злоупотребяват. Интригата в България е на мода. Всеки разяснява неща, които не знае и не са му работа. Аз от дълго време съм спрял да се изяснявам и да осъждам някого. Ако някой каже нещо, споделям " Да, добре. Дай доказателства, дай да забележим... ". Сядаме, разбираме се и по този начин. В България обаче всеки подмята някакви неща, никой не приказва с конкретика, всеки се крие зад сянката си. А аз съм доста прецизен и пряк човек, мога да погледна всеки в очите, с всеки мога да се схвана за 5 минути. Нито съм абсурден, нито съм нападателен. Аз съм оправдателен, образован човек, живял съм доста години в чужбина и бързо разгадавам хората. Въпреки, че доста си мислят, че виждам по този начин криво-ляво. Много крепко съм стъпил на земята. И в действителност доста хора ме разочароваха през годинит”, съобщи Михайлов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР