Николай Михайлов е извън групата на Левски за мача от

...
Николай Михайлов е извън групата на Левски за мача от
Коментари Харесай

Николай Михайлов е изваден от групата на "Левски"

Николай Михайлов е отвън групата на " Левски " за мача от седмия кръг в Първа лига против " Хебър ". Това е първият дуел на сините след в Лигата на конференциите, като в срещата с малтийския отбор точно капитанът на " Левски " сбърка при головете на противника.

На конференция треньорът Станимир Стоилов съобщи, че е здрав, само че на вратата ще бъде Пламен Андреев (17 г.). По-късно след публикуването на групата за дуела се видя, че 34-годшният вратар не е в нея.

Сините одобряват " Хебър " на стадион " Георги Аспарухов " в събота от 20.15 ч.

" Надявам се паузата да се отрази най-много психически. Сега би трябвало да заслужат любовта на почитателите. Но това са професионални футболисти и те би трябвало да се показват всеки мач като край ", сподели Стоилов и добави, че " Левски " ще продава футболисти, само че при положителни предложения.

" На този стадий нямаме заплаха да продадем подобен футболист. Ние не преливаме от положителни играчи. Но в случай че постъпят предложения, ще бъде продаден даден футболист. Но би трябвало да е оферта, която ще устройва клуба ".

" По принцип, нямам терзание от спад в посещаемостта. За почитателите е обикновено в тях също да има отчаяние. Но в левскарството любовта надвива над болката ", добави треньорът на " Левски ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР