Николай Марков, Величие във Фейсбук: Първата телевизия, която получава червен картон

...
Николай Марков, Величие във Фейсбук: Първата телевизия, която получава червен картон
Коментари Харесай

Николай Марков: бТВ, проклети да сте! Няма да ви стъпим!

Николай Марков, " Величие " във Facebook: 

Първата телевизия, която получава червен картон от нас е БТВ! Проклета да е.

Заради систематични манипулции на публичното мнение, разпространение на погрешна информация и непрофесионализъм от страна на медията, депутатите от Политическа партия " Величие " няма да дават изявленията и мнения на псевдожурналистите от тази телевизия. Предприемаме ефикасни дейности за отбрана на персоналното достолепие и чест на 100 000 наши гласоподаватели, които стават ежедневни жертви на медийните обиди и тормоз. Знаем поръчителите, дано и те се подготвят за пъкъла.

БТВ, вие ще изгубите тази борба! А по-късно и войната.

Предполага се, че реакцията на Марков е поради този репортаж за Исторически парк на Ивелин Михайлов, който бТВ излъчи в неделия:

 

 

 

По-рано, отново във Facebook, Николай Марков заплаши Българска национална телевизия, bTV и Nova, че скоро групировката му ще разгласи цялостен протест на националните малките екрани и хора от неговата партия няма да одобряват участия в трите ефира. 

Той отхвърли да назове съответна причина за решението си, само че загатна, че изброените нагоре медии целеустремено разрушават имиджа на " Величие " и по този метод не почитат избора на близо 100 000 гласоподаватели, припознали новата партия за своя. 

" Последно предизвестие! Ако Националната телевизия, БТВ и Нова Телевизия не спрат незабавно целенасочената си поръчкова активност против Политическа партия " Величие ", ще бъда заставен да взема съответстващи ограничения. Изборите свършиха и с изключение на, че тези медии-бухалки лъгаха от самото начало с подправена поръчкова социология, през днешния ден към този момент се трансформират в копия на мафиотската политическа власт. Това не е публицистика! Журналистът не може да заема политическа позиция и да я пази в ефир, както и да разисква непроверени от самата медия данни. Но те го вършат в цялостни мащаби и стават палачи на неосъдени човешки същества ", разяснява Марков, евентуално визирайки вчерашното изявление на Румен Петков от АБВ, в което той твърди, че Марков е наказан и не може да бъде честен стожер на обществото в Народното събрание. 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР