Николай Марков като лидер на Величие“ няма да участва в

...
Николай Марков като лидер на Величие“ няма да участва в
Коментари Харесай

Николай Марков от „Величие“ няма да участва в разговорите за кабинет с преговорния екип на ГЕРБ-СДС

Николай Марков като водач на „ Величие “ няма да взе участие в диалозите за кабинет с преговорния екип, излъчен от ГЕРБ-СДС.

Като водач на партия „ Величие “ няма да приказвам с преговорния екип, разяснява пред Българска телеграфна агенция Николай Марков. Помолен за коментар дали „ Величие “ като парламентарно показана партия би подкрепила държавно управление с първия мандат на ГЕРБ-СДС, Марков сподели, че към момента не са ясни желанията на това държавно управление, какво ще прави, каква стратегия ще извършва.

По-рано през днешния ден Борисов даде поръчка за сформиране на държавно управление с първия мандат и излъчи преговорен екип, който да стартира диалозите в понеделник. В него вземат участие Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева.

Как бих подкрепил държавно управление, за което нищо не знам, попита политикът. Той акцентира, че с цел да вземе осведомено решение, би трябвало да знае какво желание има това държавно управление, каква стратегия ще извършва.

С „ контактьорки “ няма да приказваме, сподели Марков във връзка изразеното желание от Борисов от понеделник да стартират договарянията за поддръжка на кабинет с първия мандат. При цялото ми почитание към тази група има си парламентарен ред, който господин Борисов, като умел политик, добре знае, съобщи още Николай Марков.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР