Николай Колев-Босия отвърна на писмото на президента Румен Радев в

...
Николай Колев-Босия отвърна на писмото на президента Румен Радев в
Коментари Харесай

Босия към президента: Писмото ви към мен е възглупаво!

Николай Колев-Босия отвърна на писмото на президента Румен Радев в блога си. Ето какво написа общественикът, който гладува към този момент близо 4 седмици в символ на митинг против възобновяване на работа на към този момент потвърдено корумпирани служители от Министерството на превоза.
" ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,
Прочетох отговора ви на моето писмо-декларация и съм надълбоко отчаян от него. Знам, че президентската администрация е с доста невисок КПД и интелектуален потенциал, само че до такава ниска степен не чаках да бъде.
Отговорът, който са ви написали вашите съветници и механически реализатори е повече от непретенциозен и уязвим.
Не може консултант с някакъв зачатък на разсъдък да дава отговор на писмото ми на 24-ия ден откакто сте го получили, още повече, когато се отнася за филантропичен миг. Това е жестоко, нетактично и безумно.
Това, че вашият основен секретар е изпратил декларацията ми до Главния прокурор е напряко дебилно. Смятате ли, че в случай че аз желаех да сезирам Главния прокурор /нещо, което съм направил/ ще сезирам престъпно проявеното лице Цацаров, употребявайки президентската институция? Вашите съветници очевидно са подготвяни в учебно заведение за постепенно разрастващи се.
В писмото ми декларация бях изискал среща с вас, с цел да ви потвърдя с документи и обстоятелства за проведената незаконна група, основана и подкрепяна от престъпно проявеното лице Московски. Това щеше да ви даде съображение да свикате Съвета по национална сигурност, с цел да престанат убийствата и осакатяването на хиляди почтени български жители. Във вашия отговор няма и дума за това!
Накрая вие се обръщате към мен да приключа гладната си стачка, само че не споменавате нищо за изискванията, които съм сложил. Ако вие се бяхте обърнали към Парламента с въпросите дали ще уважат моите искания-разбирам, само че вие не вършиме нищо такова. Явно смятате, че аз при вашия отговор ще подскоча до небето от кеф, че сте ми написали едно възглупаво писмо и незабавно ще си поръчам порция кебапчета, шопска салата и отлежала гроздова.
Нямате съображение да ми се сърдите на отговора. Каквото писмото ви-такъв и отговорът ми ".
София Н. Колев-Босия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР