Николай Киров даде първото си интервю, след като пое повторно

...
Николай Киров даде първото си интервю, след като пое повторно
Коментари Харесай

Николай Киров: Ще се борим за седмото място

Николай Киров даде първото си изявление, откакто пое наново Арда Кърджали. Киров приказва.

Треньорът също по този начин пресъздава вербално концепциите си за бъдещето на клуба от Кърджали и призна кои неща държи да усъвършенства в този миг.

„ Мисля, че казусът беше, че създадохме прекомерно малко в офанзива. Имахме една по-чиста обстановка. Другите стигахме до 30-ия метър и не успяхме да приключим. Допуснахме обикновена неточност при гола им и трябваше да бъдем по-концентрирани. Това, което видях е, че ни е поспаднало самочувствието и може би по тази причина се дължат неверните решения. Нормално е след няколко отрицателни резултата да няма такова. Имаме много работа “, започва Киров.

„ Хубавото е, че има група играчи, с които сме работили и преди и те евентуално по-бързо ще схванат моите визии. Има работа в едната и другата фаза. Мен ме тормози, когато един тим основава малко в нападателен проект. Всеки може да сгреши в последния удар. През второто полувреме „ ги хванахме “ няколко пъти на преход. Закъснявахме и постепенно взимахме обаче решения. Отстъпихме в единоборствата в средата на терена. Чака ни сериозна работа “, продължи треньорът.

„ Дано този престой да е положителен. След днешния дуел не е. Винаги е мъчно, когато се поема тим в придвижване. Ще се съобразим с събитията до спирането, което е след няколко кръга. Мисля, че нещата в трансферния интервал са се правили в придвижване и много хора са закъснели с подготовката. Клубът е продал много футболисти, което е похвално за предния щаб, само че се е реагирало постепенно с привличането на нови. Сега интервалът е много сложен. Густаво Каскардо аз го заварих, към този момент беше в тима “.

„ Преговорите не мога да кажа, че бяха лесни, само че самото място, самите мои страсти отпреди наклониха везните да се върна в Арда. Длъжни сме да се борим за седмото място, на една точка сме там. Въпросът е какъв брой бързо състезателите ще усвоят концепциите ми “, приключи Николай Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР