Николай Кънчев, който преди седмица преби до смърт приятелката си

...
Николай Кънчев, който преди седмица преби до смърт приятелката си
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития за убиеца от Горна Оряховица

Николай Кънчев, който преди седмица преби до гибел приятелката си в Горна Оряховица остана за непрекъснато в ареста по лично предпочитание, съобщи в. Монитор. Решението бе взето на първа инстанция, като може да бъде атакувано пред Апелативния съд. Засега обаче няма изгледи да бъде обжалвано, тъй като и прокуратурата, и бранителят му се съгласиха на мярката.

" Не съм желал да умъртвявам Мария и доста скърбя ", сподели в правосъдната зала Кънчев. На 10 ноември след среднощен ваучър в апартамент той преби до гибел от ревнивост 45-годишната си другарка и счупи черепа на домакина Светлин Спасов. После се укри, само че бе хванат от полицията и се снабди с най-тежкото обвиняване - за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен за жертвата метод и с изключителна свирепост.

Според съдебно-медицинската експертиза ребрата на Мария били натрошени, а гибелта настъпила в резултат на продънен бял дроб. Николай, който от няколко месеца бил незает, а преди този момент работел на бензиностанция в Горна Оряховица, бе доведен в залата с белезници на ръцете и краката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР