Николай Иванов е новият старши директор на направление Продажби на

...
Николай Иванов е новият старши директор на направление Продажби на
Коментари Харесай

Николай Иванов е новият старши директор на направление Продажби на частни клиенти на А1 България

Николай Иванов е новият старши шеф на направление " Продажби на частни клиенти " на А1 България, оповестиха от компанията. Той ще размени на позицията Георги Томов, който излиза в дълготраен отпуск по персонални аргументи.

В новата си позиция Иванов ще дава отговор за близо 1200 души, продажбите на частни клиенти и магазинната мрежа, която включва 227 търговски обекта, ситуирани в цялата страна и Видео магазина на компанията. Другата смяна в направлението е, че Георги Драгиев ще поеме позицията народен управител " Продажби - магазинна и партньорска мрежа ".

До момента Николай Иванов заемаше позицията старши управител " Зона Запад " в направление " Продажби на частни клиенти ". Той има повече от 15 години опит в продажбите и ръководството на хора и процеси в телекомуникациите и ИТ промишлеността, като последните 6 от тях са в екипа на А1 и магазинната мрежа на телекома. Преминал е през всички йерархични равнища - от търговски съветник в магазин до старши управител, а в последните години, с изключение на огромен екип от хора, управлява и някои от най-ключовите за направлението планове с огромно отражение върху организацията.

" Вярвам, че с реорганизацията в направлението ще продължим да развиваме каналите за продажби на частни клиенти и да реализираме все по-добри резултати. Фокус и отсега нататък ще бъдат дигитализирането на процесите и повишение на успеваемостта им, тъй че да улесним оптимално работата на екипа и да реализираме по-добро потребителско прекарване. Със своя професионализъм, с лидерските си качества и с резултатите, които реализира, Николай Иванов неведнъж е печелил доверието на мениджърите, сътрудниците и сътрудниците. Уверен съм, че ще се оправи сполучливо и с новите провокации, " разяснява Александър Димитров, основен изпълнителен шеф на А1 България.

Георги Драгиев е новият народен управител " Продажби - магазинна и партньорска мрежа " на А1 България и ще бъде на директно послушание на Николай Иванов. В новата си роля Георги ще дава отговор за магазините, директните продажби и продажбите на предплатени услуги на телекома. Той е в компанията от пет години, а предходната му позиция е била старши управител " Зона Изток ". Георги има близо 15 години опит в продажбите и телекомуникациите. Започнал е кариерата си като търговски съветник в телеком магазин и последователно е минал през разнообразни управнически позиции.
 Снимка 488791
Георги Драгиев

" С работата си в А1 Георги Драгиев е потвърдил, че разполага с нужните познания, персонални качества и умения, с цел да ръководи огромни екипи от хора и разнородни действия, и съм сигурен, че ще бъде също толкоз сполучлив и в новите си отговорности, " добави Димитров.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР