Николай Иванов е един от най-успешните български волейболисти. Той е

...
Николай Иванов е един от най-успешните български волейболисти. Той е
Коментари Харесай

Николай Иванов в предаването Зала на славата

Николай Иванов е един от най-успешните български волейболисти. Той е главен разпределител и капитан на българския народен тим по волейбол до 2004 година Николай Иванов е в основата на най-големите триумфи на ВК „ ЦСКА ".

Иванов попада в обектива на предаването " Зала на славата " по Българска национална телевизия 1.

В най-новото издание на поредицата за легендите на българския спорт на 6 август, той ще ни опише за началото на своята кариера, за най-големите си триумфи, за треньорската специалност и за бъдещето на родния волейбол.

„ Ако хванем последното нещо, което наблюдавахме като волейбол – Лигата на нациите, нашият народен тим е много надалеч като резултати, като игра имаме моментни проблясъци за доста малко време. Ако би трябвало да отворим картината малко по-широко, това, което идва изпод е мотив за оптимизъм. Растат млади генерации, 17, 18, 19, 21-годишни надарени момчета. Това е бъдещето на българския волейбол. С напъните, които поставя Българската федерация по волейбол за развиването на детско-юношеския волейбол, мощно се надявам, че ще пристигна един интервал от време, в които ще жънем положителните плодове. На мен ми се желае да имаме визия, да следваме стъпките и да вдигнем главата “, съобщи Николай Иванов пред Българска национална телевизия.

Николай Иванов можете да гледате в неделя, 6 август в предаването на Българска национална телевизия 1 „ Зала на славата “ от 13:15 ч.!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР