Николай Хайтов казва: Едно е да искаш, друго е да

...
Николай Хайтов казва: Едно е да искаш, друго е да
Коментари Харесай

Проф Андрей Чорбанов срещу протеста на Възраждане: Исканията са не само здравни, а и политически

" Николай Хайтов споделя: " Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш ". Лично аз не зная по кое време ще се решат здравните управляващи да анулират зеления документ ".

Това съобщи имунологът и народен представител от " ИТН " професор Андрей Чорбанов в ефира на bTV, разяснявайки обещанието на премиера Кирил Петов да анулира въпросния документ.

Според мен това трябваше да стане през вчерашния ден, за завчера, когато и да стане, ще е късно, добави той.

" Против сме документа, тъй като, най-много получихме ужасно доста информация, че разпространяването на този вид на вируса, на процедура, без значение, дали групата е сертифицирана или не.

В последна сметка опита, който наблюдавахме от Западна Европа и Съединени американски щати, където се разболяха колосална група хора, самите управляващи, послушат съвета на учените, че тази форма на ограничение няма да докара до никакъв действителен смисъл ", сподели още Чорбанов.

По думите му, би трябвало да се ползват ограничения за ограничение на вируса, а зеления документ на процедура не оказва това въздействия. Имам зелен документ, тъй като изкарах болестта преди по-малко от година, само че въпросът е кардинален, сподели Чорбанов.

" Не става дума, че една група не желае да направи нещо. Една група желае да изясни, че за тях метода по който става това придвижване ограничение на хора на работа напредване, на процедура няма смисъл. Както виждаме доста страни смъкват ограниченията. Не съм се ваксинирал. Аз съм имунолог и проследявам всичко, което се случва по света.

Аз съм единственият имунолог, който създава ваксини и цялостен живот е правил ваксини. Когато човек създава ваксини, човек знае доста добре разпоредбите, които имат за тест за успеваемост и безвредност. Това са многогодишни проучвания. След това се прави оценка на риска от имунизация. Продължавам да споделя, че хора, които са в доста рискови групи, по-скоро биха поели риска да се имунизират, сподели Чорбанов.

Ваксините са доста характерен препарат, това е повода проучванията на имунизациите да не престават до 8 години. Ваксините непрекъснато се трансформират и усъвършенстват. Рисковете за здрав човек може да са най разнородни, само че те не са шокиращо доста. Не може да се каже, че те са наложително рискови за здравите хора. Но вие притеснявате дали вашето здраве да е обект на някаква терапия, сподели Чорбанов.

Депутатът от Има Такъв Народ разяснява и митингите на " Възраждане " против зеления документ.

" Факт е, че на всички митинги, които са против документа, имам доста наши симпатизанти. Ние още през цялото време сме изразили, че ние сме срещу зеления документ. Друг е въпросът, че митингът е политически, в сравнение с цивилен. Исканията към държавното управление не са единствено здравни, само че има и други. Ние няма по какъв начин да подкрепим този митинг ", сподели Чорбанов.

Групата към премиера не сработи. Първото съвещание с провали, тъй като ние настоявахме да е обществено. Нашите съперници бяха на друго мнение. Част от групата се опита да направи второ съвещание, само че не се получи дебатът, който се очакваше, разкри Чорбанов.

Вече не виждам смисъл от тази работна група, акцентира той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР