Николай Хаджигенов, един от лидерите на партиите на протеста, даде

...
Николай Хаджигенов, един от лидерите на партиите на протеста, даде
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Слави се държи като в детска градина „Ма...

Николай Хаджигенов, един от водачите на партиите на митинга, даде изявление за „ Марица “ незабавно след решението на Слави Трифонов да отдръпна държавното управление. Ето какво сподели депутатът и правист:

- Г-н Хаджигенов, коментарът ви за решението на Слави Трифонов?

- Детска градина „ Малина “. Няма да си играем с вас, тъй като сте гнусни копелета. Нали по този начин пееше, до момента в който го правеше онлайн.

- „ Копелета бяхме гадни всичките “ или нещо сходно?

- Точно по този начин. И какво. Няма да си играем с вас, тъй като ще вършим по този начин, както ние сме решили. Ама тъй като няма по какъв начин, вие сте предатели. Честно, единствено детска градина „ Малина “ ми идва.

- ОК, само че без ГЕРБ и Има Такъв Народ няма по какъв начин да се направи каквото и да е държавно управление, както замисляте посредством трети мандат?

- Принципно е по този начин. Но Слави си показва някакво частно ръководство. Иска цялата баница и да я реже, както той реши. Казвам го жестоко и звучи жалко, тъй като за мен ръководството не е баница. Тук виждаме прочувствено неподготвени и прочувствено непораснали хора, отпред с основния сценарист Тошко Йорданов, който се явява и шеф в партията. Два дни ръси персонални обиди по малките екрани. Аз не разбирам по какъв начин е обидно пол на британски или китайски, но…За него очевидно е засегнатост. Аз като споделям прочувствено незрели, имам поради тъкмо това. Днес и през вчерашния ден следим политическа лоботомия.

- Значи след „ джендъри “ и така нататък всички мостове са изгорени?

- Какви мостове! Преди 44-тото Народно заседание опитахме да приказваме, Слави сподели - след изборите. След изборите неговите хора не харесаха резултата и споделиха - отиваме бързо на нови, тъй като резултатът ще е по-добър. Аз им споделих - пичове, резултатът ще е по-добър, ясно, само че няма да има нищо общо с тази догадка, която ви се върти в главите - над 100 места. Сега се пробват да ни извиват ръце на нас, които сме им евентуални сътрудници, с цел да стане тяхното по най-, най-, най-безумния метод. Очевидно методът, по който е показан кабинетът, хората в кабинета…Е, не стават, бе! Кандидатът им за министър председател 6 пъти си промени биографията през последната седмица. Аз чакам да каже, че в действителност е ходил на детска градина в Австрия. Почнахме от дисертация, след това специализация. Стана като с компютрите и компотите.

- А Петър Илиев?

- За Петър Илиев няма да споделям нищо. Това е независимо съображение за спомагателен тип политическа лоботомия. Този човек съумя независимо да ликвидира половината от идващия им резултат. Но пък беше значимо за нас. Най-накрая разбрахме за какво Слави не демонстрира хората си в предизборната акция. Покаже ли ги, всичко свършва.

- И какво - идват трети избори подред?

- Всъщност на следващия ден (б.а. - днес) следва гласоподаване, без значение какво си мисли Слави Трифонов или експертът по конституционно право Петър Илиев.

- Четох отзиви на ваши сътрудници - процедурата по гласоподаване наложително би трябвало да бъде приключена?

- Това не е „ дай си ми куклите, на ти си парцалките “. Тази опция приключи в петък. Президентът Радев беше по този начин общителен да внесе декрет. Единствената опция е гласоподаване в две елементи - министър председател и кабинет. Аз разбирам, че тези дребни детайлности като конституция не са им значими, само че въпреки всичко...

- В сряда май се обрисува цирк, с опрощение за израза?

- Явно се отива към шоу на колела, различен е въпросът какъв брой е занимателно. Защото до момента в който Слави и сценаристите му се забавляват, Гешев и статуквото са на власт. Да, служебният кабинет прави нужното да лимитира опциите им. Но по какъв начин ограничихме Иван Гешев? Как ограничихме прокуратурата? Как ограничихме краденето, като за два месеца едвам се справихме с кражбата на гласове! Макар че се оправи държавното управление, несъмнено. Заедно с други дреболии. Това е, меко казано, несериозно. Ако Слави прави по този начин шоу, както и политика, два месеца макс и завършва.

- Явно имате някакви очаквания за трети мандат, въпреки че не виждам от кое място?

- От конституцията. Дано трети мандат иде в рационална мощ от опозиционните, с цел да опитаме. Вероятността не е огромна, само че съществува. А и това е демократичният развой. Казах предходната година на митингите за дребните доматчета. Сега вършим същото. Учебен развой за новите политици и част от старите по какъв начин би трябвало да наподобява демокрацията. По същия метод почнахме с дребни доматчета образователен развой. Това е!

- Прогнозата ви в проценти - ще има ли кабинет от трети мандат?

- Бъркате ме с Алена. Колкото и да желая, не съм сънувал цифри от тотото.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР