Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков от Отровното трио

...
Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков от Отровното трио
Коментари Харесай

Отровното трио кани извънпарламентарни партии да търсят механизми за честни избори

Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков от " Отровното трио " са поканили извънпарламентарни партии на среща. Целта е основаване на мрежа и работни механизми за отбрана честността на вота при идните парламентарни избори.

" Мотивите ни са всеобщите злоупотреби в границите на изборния развой в интерес на ръководещата партия и бездействието на правораздавателните органи при корист с това главно конституционно право ", показват тримата.

Пред Mediapool Хаджигенов посочи, че на диалог са поканени " Демократична България " (ДСБ, " Да, България ", " Зелено придвижване " ), " Изправи се.БГ " на Мая Манолова и партията на шоумена Слави Трифонов " ИТН ".

Идеята на " Отровното трио " е след разработване на функциониращи механизми, които да попречат на изкривяването на изборните резултати, те да бъдат оповестени обществено, " с цел да може всеки български жител да се осведоми или да се включи в отбрана на свободните почтени избори в България ".

Преди ден в изявление за " Свободна Европа " Хаджигенов разгласи, че са подготвени да влязат в политиката, в случай че това е цената за свалянето на ГЕРБ от власт.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР