Николай Грозев говори след победата на Балкан над Черноморец с

...
Николай Грозев говори след победата на Балкан над Черноморец с
Коментари Харесай

Николай Грозев: Надявам се да победим и да затворим серията

Николай Грозев приказва след успеха на Балкан над Черноморец с 87:64 във втория мач от финалната серия в Националната баскетболна лига. В момента възпитаниците на Петър Златанович водят с 2-0, а идващия мач от последната битка за сезона ще се играе в " Арена Бургас ".
 Балкан допира втора поредна купа след нов моноспектакъл на Мануел Суарес Балкан допира втора поредна купа след нов моноспектакъл на Мануел Суарес
" За мен беше ненадейно да победим с такава разлика, само че твърдото начало, което дадохме в отбрана и нападението ни се получаваше и ненапълно ги отказахме още през първото полувреме. В третата част те се пробваха да се върнат, ние получихме лек спад, съумяха да се върнат до 9 точки, само че се веселя, че успяхме още веднъж да вдигнем разликата, даже и до тази, която стана най-после. 

Смятам, че битката под коша е най-ключова. Както и нашия треньор, по този начин и техния треньор, беше споделил същото преди финала, че битката ще дефинира първенеца. Смятам, че ние през днешния ден успяхме, макар че те много пропуски направиха и много битки ни взеха в нахлуване, само че се веселя, че успяхме да ги победим. Опитът ни оказва помощ, да. Имаме много опитни момчета и това сигурно ни оказва помощ, само че все пак би трябвало да уважим и съперника, тъй като те стигнаха до финала по много сложен път и справедливо са на финала, тъй че има още - идващия мач в Бургас, уповавам се да победим и да затворим серията още тогава. 

Нашите почитатели са неповторими, постоянно са с нас докрая, поддържат ни ужасно доста и ние като им помогнем на терена, като покажем тази сила и способстваме още повече хора да стартират да ни поддържат и по този начин уповавам се да ги чакаме и в Бургас с нас ", показа Грозев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР