Николай Грозев е един от четиримата баскетболисти от шампионския отбор

...
Николай Грозев е един от четиримата баскетболисти от шампионския отбор
Коментари Харесай

Грозев: Надявам се отново да станем шампиони

Николай Грозев е един от четиримата баскетболисти от шампионския тим на Балкан, които не престават и през идния сезон, като за него това е трета поредна година с екипа на клуба.

" Радвам се, че продължих контракта си. Познавам добре ситуацията, упованията са високи. Надявам се още веднъж да станем първенци ", разяснява за формалния уебсайт на тима.

" Какво мисля за новите попълнения в тима? Първо за чужденците, защото те са нови и за първи път ще играят в България. Смятам, че са положителни като баскетболисти. Също по този начин ми харесва, че са положителни момчета и отвън терена. Вече успяхме да се сближим, разменяме си смешки и бъзици. За българите мога да кажа, че всички се познаваме сносно и мисля, че направихме един много добър тим. Ицо Захариев и Павката Иванов имат стаж и в Балкан, тъй че и двамата знаят каква е ситуацията тук ", сподели още той.

" Отработваме тактиката за мачовете ни идващия сезон, макар че още сме при започване на подготовката, само че и до началото на първия ни формален мач - този за Суперкупата, не остава доста време. Всеки ден вкарваме нови неща - и в нахлуване, и в отбрана. Времето ни притиска, само че би трябвало да се оправим ", добави Грозев.

Балкан сега е в Пловдив за присъединяване в шампионата " Декатлон ", в който започва против възродения тим на ЦСКА.

" Що се отнася до първия ни мач в Пловдив против ЦСКА, познаваме всички момчета, които са в техния тим. Включително  и чужденците, защото и те са играли в България. Направиха много добър тим и по тази причина считам, че ще бъде забавно и на шампионата в Пловдив, и по време на шампионата.

Другите тимове също вършат солидна селекция. Черноморец, с който има  вероятност  да играем на шампионата " Георги Христов ", сподели в поледните години, че притеглят много положителни чужденци. Българите също са им положителни. За Ямбол мога да кажа същото. Взеха прекомерно опитни българи, като Павката Маринов и Иван Лилов, те също ще са много добър тим. Така че мисля, че ни следва много забавно състезание ", разяснява той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР