Николай Георгиев е първият варненец, който оглавявя агенцията. До сега

...
Николай Георгиев е първият варненец, който оглавявя агенцията. До сега
Коментари Харесай

Освободиха шефката на агенцията по рибарство и аквакултури, варненец поема поста

Николай Георгиев е първият варненец, който оглавявя организацията. До в този момент той беше шеф на бранш " Рибарство и надзор " към ИАРА във Варна.

Стаматова разяснява, че не се усеща афектирана от рокадата.

" Причината, че напущам, не е това, че имам спорове с който и да било. Просто новият министър си идва с нов екип и избира да работи с тях. В момента съм освободена единствено аз, не знам за управлението. От тук нататък всичко е в пълномощията на новия изпълнителен шеф. Пожелавам на новия шеф и на екипа доста триумф! ", сподели досегашният началник на ИАРА пред БНР. Доц. Стаматова се връща на работа като учител в Бургаския свободен университет.

Николай Георгиев е приключил ветеринарна медицина, има и втора магистърска степен по ветеринарен мениджмънт, законодателство и администрация, а също и следдипломна специализация и документ по хуманно отношение към животните. Трети мандат общински консултант от ГЕРБ във Варна.

Председател е на ПК " Европейски въпроси и интернационално съдействие ". Член е на Управителния съвет на Българската асоциация по свиневъдство.Зам.-председател на Постоянна комисия по земеделие, гори, селски и планински региони към Националното съдружие на общините в Република България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР