Николай Габровски, номиниран за премиер с първия мандат на ГЕРБ/СДС,

...
Николай Габровски, номиниран за премиер с първия мандат на ГЕРБ/СДС,
Коментари Харесай

Кабинетът Габровски ще мине на гласуване в парламента

Николай Габровски, номиниран за министър председател с първия мандат на ГЕРБ/СДС , ще внесе предлагането си за държавно управление в Народното събрание за гласоподаване.

Това съобщи персонално Габровски в изявление за предаването " Панорама ". Интервюто е направено след приключването на кръга от диалози през днешния ден, на

Другите две партии - " Продължаваме промяната " и " Възраждане " , втора и четвърта по величина в 48-то Народно заседание, отхвърлиха да беседват с Габровски, а както стана ясно през днешния ден, те са изпратили и писмен отвод .
 Залата за кабинет Габровски остана празна
Залата за кабинет Габровски остана празна

Политическа партия и " Възраждане “ са отказали срещите с Николай Габровски посредством писма

Вчера сутринта се състояха срещите на Габровски с " Демократична България " и Българска социалистическа партия , от които той получи отвод, а следобяд, още веднъж през вчерашния ден, . Ясен отговор за това дали ще има или няма да има поддръжка от хората на Стефан Янев нямаше.

Именно на тази среща Николай Габровски съобщи, че към този момент има подготвен лист с експерти , непартийни фигури, които са подготвени да влязат в състав на кабинет, както и даде обещание да бъде оповестена обществено стратегия на неговия кабинет. Николай Габровски отхвърли да уточни имена от листата с министри, които ще занесе в понеделник в президентството. 

Припомняме, че, Демократична България, и Кирил Петков предизвестиха, че ще се броят всички гласове при едно гласоподаване на държавно управление и може да има игри с кворума и болшинството. За гласоподаване на държавно управление Народното събрание се нуждае от нормално болшинство. 
 Кирил Петков се надява да няма игри с кворума при гласоподаване на кабинет
Кирил Петков се надява да няма игри с кворума при гласоподаване на кабинет " Габровски "

Всички депутати на Политическа партия ще бъдат в пленарна зала и ще гласоподават против
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР