“Николай Денков ще се ползва със специален статут на министър-председател

...
“Николай Денков ще се ползва със специален статут на министър-председател
Коментари Харесай

Кирил Петков: Николай Денков ще се ползва със специален статут на министър-председател при следващи ротации

“Николай Денков ще се употребява със специфичен статут на министър-председател при последващи ротации в кабинета Денков-Габриел. ” Това разяснява Кирил Петков, съпредседател на “Продължаваме Промяната ”  който дружно с Христо Иванов, ръководител на “Да, България ” и един от водачите във групировката ПП-ДБ, разясниха въпроса с ротацията, идна през март.

Христо Иванов добави, че в случай че тази формула е сработила и е дала резултат, това се дължи на обстоятелството, че селекцията се прави от учен Денков и Мария Габриел.

“Ние разчитаме на тях, дано да оставим на тях да изработят своята визия, за това какъв ще бъде персоналният състав, дали ще има някакви промени, дали ще има промени в структурите, едвам тогава политически това ще бъде в съгласие и ще го разясняваме. Моля да се отнесете с схващане, че ние ще се въздържаме от мнения – преди да се приложи тази технология, тъй като нашата задача е България да има положително държавно управление, което да може да продължи обрисуваната законодателна и политическа стратегия и считаме, че точно това е формулата – те двамата да създадат селекцията, а ние по-късно да я подкрепим и одобрим ”, изясни Иванов.

“За целия тим на ПП-ДБ позициите не са значими, а е значимо каква работа се прави. Кой е вицепремиер и кой е министър не е от толкоз огромно значение ”, сподели Кирил Петков в отговор на въпрос дали Асен Василев ще продължи да бъде финансов министър.

Източник: 24 часа

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР