Николай Денков предизвика истински взрив сред опозицията на финала на

...
Николай Денков предизвика истински взрив сред опозицията на финала на
Коментари Харесай

Денков взриви опозицията в НС: Нямате аргументи, използвате само лъжи и измислици!

Николай Денков провокира същински гърмеж измежду опозицията на финала на дебатите по вота на съмнение. Речта му бе посрещната с крясъци " Оставка ", а Кристиян Вигенин го прикани да се извини на депутатите, тъй като е нарекъл причините им измислици и неистини.    

Година и нещо след войната в Украйна, Българска социалистическа партия, Възраждане и Има Такъв Народ признаха, че съветската федерация води нападателна война против Украйна и е опасност и за България. Ако Русия спре войната в Украйна, ще изчезнат и заплахите за България. Затова националната сигурност нат България изисква всички партии да призоват Русия да спре войната и напусне завоюваните територии – това е ползата на България  и подхожда на националната сигурност, стартира стремително изказването си Денков.

Закупуването на модерна военна теухника, каквато бг армията не е получавала от 30 години е мотив за яростна рецензия. Не се интересуваме от дребнави интриги като тази, а развиваме бойните качества, регистрира министър председателят. Но депутатите от " Възраждане " и водачите им не се интересуват от ориста на българите от окупираните в Украйна територии.

Господа от " Възраждане ", по кое време  ще се обърнете с апел за правата на българите в окупираните области в Украйна? Там българската общественост изчезва под натикса на окупаторите, върна се към болния въпрос министър председателят.

И на предходния избор, и в този момент разбрахме, че истината няма никакво значение – единствено пропагандата, лъжата и обидите са това, което употребявате. Защото опозицията няма никакви причини и по тази причина употребява измислици и неистини, вбеси опозицията Денков.

Този метод на опозицията е най-вреден за националната сигурнсост – тук тярбва да търсим народен консенсус – модернизиране на въоръжените сни сили и включването ни в евроатлантическите структури. Друго и това отслабва нациналната сни сигурност. Затова всички депутатиу, които имат съвест и се усещат патриоти, да отхвърлят вота, прикани министър-председателят.  

Края на речта му бе заглушена с крясъци: " Оставка! "

Афектиран, Кристиян Вигенин излезе на трибуната и надвиши времето си за изявление: " Трябваше да не се изказвате, толкоз безпомощно изявление на министър ръководител в пленарна зала не съм чувал. Боравите с измислици и опорки, като че ли не сте бил в България и не знаете какво се случва. Нарекохте всичко, което представихме като причини излислими и неистини. Не сте в положение да сте министър ръководител. Следва да се извинтите на народните представители. Трябваше да си мълчите, възмутително е. Оставка!

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР