Николай Денков и съпругата му проф. Славка Чолакова дадоха първо

...
Николай Денков и съпругата му проф. Славка Чолакова дадоха първо
Коментари Харесай

Денков искрено и лично: Съпругата му разпределя бюджета у дома, но винаги се консултира с него

Николай Денков и брачната половинка му проф. Славка Чолакова дадоха първо взаимно изявление пред „ Тази събота “ по bTV. Те описаха какво вършат на празниците и кой разпределя бюджета в фамилията.

„ На Бъдни вечер и Коледа се събираме с децата и сестра ми. Спазваме всички обичаи. Имаме питка с пара и всичко, което се прави във всяко обичайно българско семейство на тези празници, и ние го вършим “, сподели Славка Чолакова.
Тя призна, че откогато брачният партньор ѝ е министър председател ѝ липсва много в научната работа, която преди този момент са правили дружно. Чолакова добави, че в този момент разискват главно политически въпроси вкъщи.

Тя разкри и кой разпределя бюджета у дома.
„ Аз го върша, само че постоянно се съветвам с Ники. Точно както един финансов министър се регистрира пред министър председател “, изясни проф. Чолакова.

Но най-важно за фамилията на Денков не са парите, а децата и внуците им да имат опция да се развиват у нас.

„ Нека отидат и да видят какво е в чужбина, само че постоянно да се връщат и да обичат България. Мечтата ми е някой ден на всички места стандартът на живот да се приближи до София. В столицата може да се живее доста добре, в случай че имаш средства, а това се случва. И в новия бюджет има нарастване на минималната заплата и пенсиите следващата година. Помислили сме за най-нуждаещите се “, изясни министър председателят.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР