Николай Денков е сламен Мики Маус, който не може да

...
Николай Денков е сламен Мики Маус, който не може да
Коментари Харесай

Радостин Василев: Николай Денков е сламен Мики Маус, който не може да ходи в права линия

Николай Денков е сламен Мики Маус, който не може да върви в права линия. Сглобката катастрофира тежко по тематиката Шенген. Кабинетът “Денков-Габриел ” желае да трансформира България в концлагер за бежанци. Такива изказвания направи депутатът Радостин Василев по ТВ Евроком пред Николай Колев. Той хвърли и “бомба ”, че в най-скоро време ще оповести скандална информация за Министерството на спорта, подкрепена с документи.

Поповод присъединяване си в предаването Всилев пусна пост в своята Facebook страница.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

 

Николай Денков е сламен Мики Маус, който не може да върви в права линия. Сглобката катастрофира тежко по тематиката Шенген. Кабинетът “Денков-Габриел ” желае да трансформира България в концлагер за бежанци. Най-срамното държавно управление търпи цялостен неуспех във всички браншове на ръководството. Срам и срам!  ❗  ❓ Каква грандиозна корупция следва да разкрия в ММС и за какво оставката на шарлатаните е наложителна, гледайте във видеото тук  ⬇️

 

“Денков през вчерашния ден приказва, че сме в цялостен Шенген и всичко било спекулации. Аз подобен Мики Маус за министър-председател в никакъв случай не съм виждал. Съжалявам, че го споделям. Това не е български министър-преседател, това е кукла на конци, който го избраха напълно целеустремено – не знам някое посолство ли,кой… – който 8-9 месеца ни изяснява, че черното е бяло, че деня е нощта… ”, Това съобщи Радостин Василев в предаването на Николай Колев.

Според него министър председателят „ или е вманиачен и си има вяра, или е заплашителен измамник “. Но по думите му, по-скоро е заплашителен измамник, тъй като съгласно усещанията на Василев той има потенциал в образованието.

Според Василев това, поради което беше основана сглобката – влизане в Шенген и еврозоната – се е оказало следващата неистина и желаят да създадат България концлагер на сирийци и афганистанци.

„ И ще има протести. И ще има война. Защото Денков, Петков, Лорер и другите не ги интересува българския народ. Интересува ги да изпълнят поръчката на посолствата, работодателите им, НПО-тата им… “, сподели Василев.

Той искрено призна, че не желае България да напуща Европейски Съюз и НАТО заради липса на опция все още.

„ Но в мен се ускорява евроскептицизма точно поради това, коетоправи настоящето държавно управление “, добави депутатът.

Но за него тъжното е, че няма митинги, „ хората се умориха “, индеферентни са.

Разкриването на истината е едеинствения метод „ сглобката “ да се разклати, безапелационен е  Василев.

Радостин Василев хвърли и „ бомба “ в диалога си с Николай Колев от ТВ вроком.

„ Ще има ново разобличаване в Министерството на спорта. Подготвяме го. Даже ще направя конференция. Ще видит по какъв начин в сговор хора от министерството и хора, коитоискат да навредят на министерството, работят за увреждане на държавния интерес, за стотици хиляди левове. Ище забележим на Димитър Илиев дали ще му стиска да разкрие истината. Защото аз в това министерство заварих една корупционна „ яма “ на ГЕРБ. И в този момент тя е обновена “, съобщи Василев.

Той разкри и още нещо-  че „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ изпитват „ органична нетърпимост едни към други “.

А за кого се отнася казаното от Радостин Василев: „ простите хора наподобяват луди в очите на знаещите “ – гледайте във видеото, оповестено в поста на депутата.

Още вести четете в категория България.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР