Николай Денков е много диалогичен човек, който винаги търси компромиси.

...
Николай Денков е много диалогичен човек, който винаги търси компромиси.
Коментари Харесай

Мартин Димитров, ДБ: Денков ще обедини около себе си повече хора и различни мнения

Николай Денков е доста диалогичен човек, който постоянно търси взаимни отстъпки. Ще бъде подобаващ, с цел да сплоти към себе си повече хора и разнообразни отзиви. Винаги го е правел сполучливо. Той е по-консенсусна фигура за сливане на Народно събрание и сформиране на държавно управление, сподели Мартин Димитров от Демократична България пред.

По думите му държавното управление на Политическа партия е било свалено без ГЕРБ, Има Такъв Народ и " Възраждане " да имат проект по какъв начин да работят, а това е довело до сегашната неустановеност.

" Разговори би трябвало да бъдат водени доста съществено. Демократична България ще взе участие във всички срещи и ще предложи свои ограничения. Да създадем всичко допустимо да има новаторски кабинет. Има няколко рецесии, които да бъдат ръководени ", съобщи той. 

Според него Демократична България не може да каже дали ще поддържа държавно управление до момента в който не станат ясни целите и хората в него.

" Нашата най-важна цел е да опазим 10% корпоративен налог и 10% налог върху персоналните приходи. Безпокоя се, че най-после като се види дефицитът левите ще кажат, че няма проблем и ще вдигнат тези два налога, това е неточност. Няма тактика и всеки предлага спомагателни разноски, никой не гледа огромната картина и отражението върху огромния бюджет. Оказва се неточност удължаването на бюджета ", сподели още Мартин Димитров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР