Николай Денков е кандидатът на Продължаваме промяната за премиер с

...
Николай Денков е кандидатът на Продължаваме промяната за премиер с
Коментари Харесай

Официално: Николай Денков е кандидатът на ПП за премиер с втория мандат

Николай Денков е претендентът на " Продължаваме промяната " за министър председател с втория мандат. Това оповестиха пред публицисти съпредседателите на партията.

Академик Николай Денков е бил министър на образованието в служебно държавно управление на Румен Радев. След това беше част от кабинета " Петков ", още веднъж като министър на образованието като се причисли и към " Продължаваме промяната ".

„ Приех тази номинация с концепцията, че би трябвало да потърсим единодушие за най-важните тематики на българското общество, които да бъдат приоритет в дневния ред на Народно събрание. Това е единствената основа, на която може да се построи устойчиво държавно управление “, съобщи Денков на конференцията, като посочи, че се стартират диалози с всички политически сили, с цел да се види какво може да ги сплоти.

„ Утре ще показва писмо до всички парламентарно показани партии за обща среща, тъй като считам, че полемиките би трябвало да бъдат провеждани с всички сътрудници, които желаят да вземат участие в това начинание “, добави още той.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР