Николай Бодуров няма да се завърне в състава на ЦСКА-София,

...
Николай Бодуров няма да се завърне в състава на ЦСКА-София,
Коментари Харесай

Бодуров остава в немилост и след треньорската смяна на “Армията”

Николай Бодуров няма да се завърне в състава на ЦСКА-София, както се надяваха мнозина след раздялата с Люпко Петрович. Доскорошният капитан продължава да не тренира с тима и е отхвърлен до второ разпореждане. Централният бранител не взе присъединяване и във вчерашната подготовка на “червените” въз основата в Панчарево, която бе водена от досегашните помощници на Люпко. Очевидно спорът на национала не е бил със сърбина, а с шефовете на “Армията” и няма по какъв начин да бъде сподавен. Люпко усърдно отбягваше въпросите за Бодуров и ги пренасочваше към управлението на тима.

Николай Бодуров отпадна изненадващо от състава на ЦСКА-София за първия мач с украинския Заря (Луганск) в Лига Европа. Оттогава той не е влизал даже в групата за формалните мачове. Заради него националният селекционер Красимир Балъков наруши правилата си и го викна за мача с Англия, като даже го пусна титуляр на “Уембли”. Защитникът обаче не бе на равнище, защото му липсва игрова процедура. Сега той не е част от тима на България за срещите с Англия и Черна гора.

Драмата към 33-годишния футболист ще се позволи най-рано през зимата. Той има контракт с ЦСКА-София до идващото лято, само че може да бъде пуснат още на полусезона за скромна сума, защото след няколко месеца Бодуров сигурно ще си тръгне от “Армията”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР