Николай Бареков обича да споделя мислите и преживяванията си със

...
Николай Бареков обича да споделя мислите и преживяванията си със
Коментари Харесай

Николай Бареков дава съвети за добър бицепс! Най-важното, за да расте мускулът – трябва да обичаш, да бъдеш обичан!

Николай Бареков обича да споделя мислите и прекарванията си със своите виртуални другари в обществените мрежи, съобщи blitz.

Последно описа за една преживелица със собствен другар от Страсбург, който се възхитил на телосложението му.  „ Всеки от трениращите знае, че множеството постоянно трениращи в зала и даже боксьорите свръхтежка категория, в случай че са над 1,80 см, мъчно качват мускулна маса на дългия кокал.

При мен бицепс и трицепс са половин метър, т.е. една четвърт е обиколката на ръката ми от височината на тялото “, споделя той.   Високия растеж и издължения мускул Бареков си изяснява с дългото упражняване на плуването – той е някогашен първенец. Смята, че останалото е плод на доста работа с мозъка, защото той поема въглехидратите и гори най-вече калории.

Бареков обаче не е от лентяите, които чакат нещата да се получат от единствено себе си. Всяка заран тренира, само че е открил, че тежестите нямат чак такова значение.  В началото вдигал 150-160 от лежанка, само че в този момент залага повече на качествено осъществяване и повече повторения с половината от предходните килограми.  За хранителния си режим издава: „ Ядеш, когато можеш и каквото ти в вкусно.

Често и каквото има. Никакви пластмасови кутии с пилешко и ориз нито в залата, нито на работа, в Народното събрание в моя случай.  И най-важното, с цел да пораства мускулът – би трябвало да обичаш, да бъдеш обичан и да правиш деца. Децата са най-голямото благополучие в живота. Не пушете и не пийте корав алкохол, в никакъв случай не пипайте дрога! Добавки съгласно възрастта и лекаря ви.

Бъдете в мир със себе си и пийте бяло вино вечер с околните. Ако сте висок като мен и за вас спортът е част от метода ви на живот, имате късмет след 20 години и Кубрат Пулев да наподобява като възпитаник пред вас. Никога не съм бил експерт в спорта, а елементарен дилетант, само че не познавам професионален състезател да не се впечатлява от метода, по който наподобявам, изключително на живо… “, непретенциозно обобщава политикът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР