Николай Бареков, който в момента е в Страсбург, в качеството

...
Николай Бареков, който в момента е в Страсбург, в качеството
Коментари Харесай

Бареков в сърцето на терора в Страсбург, ето какво обяви току що

Николай Бареков, който сега е в Страсбург, в качеството си на народен представител в Европарламента, написа прочувствено обръщение в обществената мрежа, по повод състоялата се кланица.



С трелба беше открита по-рано тази нощ в центъра на Страсбург, Франция. Има най-малко един погубен, а трима са ранени. Стрелбата е открита наоколо до коледен базар покрай централен площад в града, добавя Блиц. По непотвърдена информация е употребявано автоматизирано оръжие. Засега се оповестява за един нападетел. 

Политикът прокле нападателите като им пожела да горят в Ада.

 Снимка на Nikolay Barekov.
 

Ето го изявлението му без редакторска интервенция:

Кой да повярва!? Само минути откакто бяхме тук в центъра на Страсбург на Коледния базар с сътрудници от Европарламента стана злокобен атентат! Десетки ранени след пукотевица. Беше цялостно с радостни хора, деца, фамилии, християни, празнуващи предколедните дни преди Рождество. Купих дарове за децата, миришеше на канела, сладки и греяно вино и тъкмо зад тила ни става този смут.... единствено минути откакто се върнахме в сгадата на Народното събрание. Засега един погубен и няколко ранени! Разбирам, че е ранен сътрудник евродепутат от Италия. Ужасяващо. Беше въпрос на време. Използват скупчването на хора, на парламент, на най-светлия християнски празник...Нека горят в Ада! Съболезнования за жертвите, нека ранените се възстановят сполучливо. Точно зад тила ми на селфито ми с елхата стана и атентата. Бяхме там часове и момент преди да се случи. Атентаторът е избягал. Мерките за сигурност бяха повърхностни. Слава Богу, най-малко транспортни средства не допускаха. Сега всичко е блокирано.

 Снимка на Nikolay Barekov.

 Снимка на Nikolay Barekov.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР