Николай Бареков изригна в социалните мрежи с оферта – журналистът

...
Николай Бареков изригна в социалните мрежи с оферта – журналистът
Коментари Харесай

Бареков изригна: Давам 1000 евро награда за плъха “съдия Калин Калпакчиев

 Николай Бареков изригна в обществените мрежи с оферта – журналистът и някогашен евродепутат дава 1000 евро за достоверна информация къде е Калин Калпакчиев. Намеренията му са да изиска изявление от съдията, пуснал предварително на независимост касапина от Австралия Джок Полфрийман.

Ето какво написа Николай Бареков:

" Всяко зло за положително! Пускането на килъра Джок Полфриймън на независимост от соросогнидния арбитър Калпакчиев обърна целия български народ в обективен яд и протест против октопода на мафията кръга Капитал, подсъдимите олигарси и техните маши в купения от тях български съд отпред с Лозан Панов.

Всички, които адвокатстват на Калпакчиев, вземат участие в незаконната скица. Целта на Капитал, Съюза на съдиите, БТВ, БХК, Христо Иванов, поръчковите уеб сайтове медиапул и клозет е да защитят незащитимото. Да трансфорат децата ни в безполови същества и да разрешат на чужденци и нарушители да ги убиват безнаказно в центъра на столицата. Този път се оляха, объркаха се и народът ще ги опустоши.

Сган!!! Вън от България, безродници! Като татко, жител и публицист давам неотложно 1 000 евро премия за достоверна информация за местонахождението на скрилия се от обществото плъх “съдия " Калин Калпакчиев по прякор “най-добрия другар на убийцийте ". Искам да му взема изявление по тематиката на четири очи. Ще го попитам “Колко коства животът на едно българско дете " и “Как счита да се гледа в огледалото до края на дните си! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР