Николай Бареков е потресен от вика за помощ, който вчера

...
Николай Бареков е потресен от вика за помощ, който вчера
Коментари Харесай

БАРЕКОВ ВЪЗМУТЕН ОТ АПЕЛА ЗА ПОМОЩ НА ДЕТЕТО НА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ: Човек с огромна власт - неспособен да чуе собствения си син!?

Николай Бареков е покъртен от вика за помощ, който през вчерашния ден направи сина на вицепремиера Валери Симеонов. Евродепутат съобщи, че е мощно засегнат, че човек с голяма власт е некадърен да чуе личния си наследник.

BNews напомня, че през вчерашния ден пред BTV 24-годишният наследник на водача на НФСБ призна, че е бил подвластен към стимуланти, чиито последстия понася и до ден сегашен. Най-много употребявал амфетамини, метаамфетамини, кокаин. "Може би кокаин по-рядко, тъй като е по-скъп. Но амфетамини и метамфетамини общо взето всекидневно. В естествен ден ще взема половин - 1 грам, а в ден за излизане съм стигал и до над 2 грама ", показа Даниел.

От диалога с младото момче стана ясно, че финансово вицепремиерът Валери Симеонов е бил до него, само че на въпрос "Беше ли до теб като човек, като обич? " 24-годишният юноша отвърна, че "по-скоро не ".

В тази връзка евродепутатът Николай Бареков разгласява ядосан коментар в профила си в обществената мрежа:ю

*публикуваме без редакторска интервенция

"Само аз ли съм покъртен от този зов за помощ, който през вчерашния ден насочи детето на вицепремиера на РБългария Валери Симеонов? Къде са огромните баджак малките екрани, къде са “обществениците” и тититата в този момент да питат и да слагат морални квалификации? Като татко на трима сина съм засегнат, че човек с толкоз голяма власт, е некадърен да чуе личния си наследник. Това дете разруши всички паянтови канони и неистини, с които татко му си е построил “патриотичната” колибка в името на властта и операцията на масите. Къде са баджаците в този момент да питат и да жигосват? От кого ги е боязън? Няма инструкции и “заповед от щуката” ли? В ефира на една баджак нова телевизия бях наименуван от едно тити “морален урод”, а Мария жигосана като майка на двама български сина, тъй като “нямала брак” с мен. Тогава мълчаха всички и оставиха лъжата да ме разкости до скелет. Днес мълчите, тъй като не ви пука, тъй като към този момент обръгнахте на всичко... на откровените идиоти и психопати, които ръководят България и я направиха пленник на своите селски комплекси и тарикатлъци. Дали вицепремиерът Симеонов, който дава отговор за туризма, за шума и тишината по нощните заведения, за демографската злополука, която унищожава нацията, ще си подаде оставката поради моралния проблем, в който е заклещен, или ще чака рутинното обезглавяване на следващите помияри и подлоги във властта от Борисов? А псевдо публицистите от нова и БТВ най-добре да гледат Карбовски вместо да си епилират мазните баджаци в лов на балъци. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР