Николай Банев-младши наскоро се е оженил тайно от баща си.

...
Николай Банев-младши наскоро се е оженил тайно от баща си.
Коментари Харесай

Синът на Банев се ожени тайно! Николай-младши не иска и да чува за баща си

Николай Банев-младши неотдавна се е оженил скрито от татко си. Младежът се е взел с родната дизайнерка Радостина Фотева, написа "България Днес ". Наследникът на Николай Банев и първата му брачна половинка Дочка Банева от години води война с мащехата си Евгения. След гибелта на майка си той е осиновен от Евгения, само че преди години завежда дело и по формален път отхвърля да бъде нейно дете. След случилото се Евгения и неговият роден татко Николай му стопират издръжката в Лондон, където Николай-младши следва стопанска система.

Преди две години младежът се връща в България и стартира работа в частна компания във Варна. Николай Банев-младши не желае да има нищо общо с новото семейство на татко си. Съпругата му Радостина е известна дизайнерка на бижута. В обществените мрежи тя към този момент е сменила името си и към този момент носи семейството на разследваното сега семейство. Двамата не желаят гласност, а Банев-младши не се е чувал с татко си от години. Според него и сестра му Раиса Иванова в резиденцията на семейството в Бояна, която бе показана от Министерство на вътрешните работи след ареста на Николай и Евгения във Франция, съвсем всички показани движимости в действителност са благосъстоятелност на починалата им майка Дочка.

"В резиденцията Евгения и татко ми придвижиха и бялото пиано, което помня доста добре, тъй като майка го купи за мен и ми нае преподавател по музика. Това пиано беше огромен тормоз за мен, само че изпитах още по-голям смут, когато видях по малкия екран татко ми да свири на него, а Евгения да му припява ", признава Николай.

Войната в фамилията стартира през 2005 година, малко след гибелта на Дочка Банева. Според нейните наследници през своя офшорка Николай Банев се пробва да постави ръка на дяловете от наследството на починалата си брачна половинка, които се поставят на родния му наследник Николай и на дъщерята на Дочка от първия й брак Раиса Иванова. Преди да почине, Дочка Банева е оставила в банка в Швейцария към милион евро. При завеждането на желае сумата е повишена до 1 265 972 евро. Николай Банев и Раиса претендират и за огромна част от парцелите на семейството Банева, които са добити по време на брака на Дочка и Николай. Според доведената щерка на Банев - Раиса, техните проблеми с правораздаването занапред стартират.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР