Николай Априлов е поредната популярна личност, която прие поканата да

...
Николай Априлов е поредната популярна личност, която прие поканата да
Коментари Харесай

Ники Априлов ще гостува в ОДК-Варна по проект Вдъхновяващи срещи“

 Николай Априлов е следващата известна персона, която одобри поканата да бъде посетител на ученици на школите на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна. Популярният български артист, сценичен режисьор и ефирен водещ, ще даде старт на третия креативен сезон на план " Вдъхновяващи срещи “, оповестиха от пресслужбата на институцията.  

До този миг по плана децата на ОДК имаха опция да се срещнат и беседват с над 30 съумели наши сънародници от културния и публичен живот. Сред тях имена като Теди Москов, Кръстю Лафазанов, Васил Найденов, Йордан Караджов, Нина Николина, Калин Вельов, Мариан Вълев, Георги Тошев, Койна Русева, Михаил Мутафов, Диана Любенова, Николина Чакърдъкова и мн. други

Пред надарените деца на Варна тази есен Априлов ще напомни завладяващи моменти от именитото музикално шоу " Като лъвовете “, както и от работата си като артист и режисьор.  Новият връх в кариерата на Николай Априлов бе мюзикълът " Тримата мускетари “. Той направи своята българска премиера през лятото на 2017 година Тогава на сцената, с цел да приветства представлението, се появи персонално и Максим Дунаевски, композитор на шедьовъра.

Николай Априлов е роден в София. Завършва ВИТИЗ " Кръстьо Сарафов “ със компетентност " Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “ в класа на проф. Елка Михайлова. Автор и режисьор е на многочислени събития, концерти, фестивали. Априлов е и ръководител на журито на великотърновския театрален фестивал " Малкият принц “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР