Николас Хамилтън трябваше да продаде кола Мерцедес, подарена му от

...
Николас Хамилтън трябваше да продаде кола Мерцедес, подарена му от
Коментари Харесай

Братът на Люис Хамилтън Николас разкрива страх от самоубийство заради пристрастяването към хазарта, адски

Николас Хамилтън трябваше да продаде кола Мерцедес, подарена му от брат му първенец във Формула 1 Луис, с цел да изплати дълг, породен от „ всепоглъщащ “ хазарт пристрастяване.

В новата си книга „ Now That I Have Your Attention “ 32-годишният разкрива по какъв начин е изпаднал в меланхолия и е обмислял самоубийство вследствие на пристрастеността си. Започна с 2 паунда на футболен тим Арсенал за отбелязване на гол и се трансформира в шестмесечно запой, включващ онлайн казина и блекджек от спалнята му.

Николас има церебрална парализа и е модел за подражателство на милиони през спортната си кариера. Той се причисли към Британския шампионат за туристически коли през 2015 година и отпразнува най-хубавия си резултат в кариерата си от шесто място в Донингтън Парк едвам предходната година.

Но през 2017 година той падна в дупка, ядейки Pot Noodles на мрачно, до момента в който похарчи хиляди залагайки онлайн. Той даже трябваше да продаде първокласен Mercedes C63, подарен му от брат му Луис, с цел да може да си позв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР