Николаос Цитиридисе един от най-добрите стендъп комедианти на Комеди Клуб

...
Николаос Цитиридисе един от най-добрите стендъп комедианти на Комеди Клуб
Коментари Харесай

Талантлив водещ и комик: Кой е Николаос Цитиридис?

Николаос Цитиридисе един от най-хубавите стендъп комедианти на Комеди Клуб София. Цитиридис става прочут от изявите си в Комеди Клуб София и присъединяване си в Комеди КлубПодкаст. От 27ми януари 2020, той става водещ на вечерното шоу на bTV, носещо неговото име – Шоуто на Николаос Цитиридис.



Той е роден в Атина, само че на 5 годишна възраст идва дружно с майка си назад в България.

Тук той приключва публицистика в Софийски Университет Св. Климент Охридски и работи по специалността си в, преди да открие Open Mic шоуто на Комеди Клуб София.

През 2016-а годинаНиколаос взема решение да се опитва ваматьорското шоу в Комеди Клуб Софияи мигновено бива видян от комедианта и управител на клуба –Иван Кирков. Кирков му предлага да влезе в ускорената стратегия за подготовка на комедианти на Комеди Клуб София и единствено година и няколко месеца по-късно, Николаос е професионален стендъп комик в Комеди Клуб София.

Стендъп Комедия с Николаос Цитиридис

През 2017-а година, Цитиридис взе участие в над 150 шоута с Комеди Клуб София. Именно тогава започва и новинарското шоу на Комеди Клуба –Комеди Клуб Новините(в Youtube). Иван Кирков, Николаос Цитиридис иСашо Деянскиса главните лица на новинарското шоу на Комеди Клуба. Шоуто се излъчва всяка събота в Youtube и събира най-интересните вести от седмицата в два часа подкаст шоу.

Новините на Комеди Клуба с Николаос Цитиридис, Иван Кирков и Сашо Деянски.

Именно през 2017-а е и първото шоу на Николаос вЗала 1 НДКс Комеди Клуб София. 8-те най-хубави комедианти на Комеди Клуба излизат дружно на сцената на Зала 1 НДК на този ден, а Цитиридис открива по съвършен метод шоуто.

Снимка: The comedy club

Николаос на сцената на Зала 1 НДК

През 2018та следват още 3 шоута в Зала 1 НДК и над 200 шоута в Комеди Клуб София. Комеди Клубът не пропуща нито един епизод на Комеди Новините през тази година.

Зала 1 НДК с резидентите на Комеди Клуб София.

През 2019-а година Иван Кирков кани Николаос да станеРезидент на Комеди Клуб София, дружно с Петя Кюпова, Ники Банков, Сашо Деянски, Филип от Комеди Клуба и Христо Радоев. Резидент на Комеди Клуб София е най-високата купа в стендъп комедията в България, която се дава за специфични заслуги към стендъп комедията в България и към Комеди Клуб София. Като Резидент, Цитиридис има съвсем 300 шоута през 2019та, а в края на годината Иван Кирков афишира откриването на чисто новия Комеди Клуб София ул. Московска, което значи още повече шоута за резидентите на клуба. В края на 2019та година, Николаос Цитиридис получава премията Комедиант на Годината наГодишни Stand-up ComedyНаградина Комеди Клуб София и Фестивал на Комедията.

Снимка: The comedy club

Първото предаване на Шоуто на Николаос Цитиридис

Първото предаване на Шоуто на Николаос Цитиридис се излъчи на 27- ми януари 2020 година. Гости в първото издание са Юлиан Вергов и Славена Вътова.

Покрай работата си в bTV, аткрактивният водещ се среща с актуалната си половинка, актрисата Боряна Братоева, с която са сътрудници в живота и към днешна дата.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР