Николаос Цитиридис закрива 2020-а в компанията на Рая Пеева, а

...
Николаос Цитиридис закрива 2020-а в компанията на Рая Пеева, а
Коментари Харесай

Слави успя да уволни Цитиридис

Николаос Цитиридис закрива 2020-а в компанията на Рая Пеева, а Новата година в ефира на Би Ти Ви ще тръгне без него. Дни откакто „ Уикенд ” извънредно заяви за проектите шоуто на гръка да бъде свалено, малкия екран публично разгласи: от 4 януари вместо него ще се излъчва сериал.

Свалянето на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” се очакваше доста от дълго време. Предаването потегли с огромни поръчки и невиждани досега разноски за реклама. Но още след първото предаване разочарова огромна част от феновете, които бяха привикнали за гледат Слави Трифонов от 22,30 часа по Би Ти Ви и по този начин и не съумяха да одобряват неговата по-млада имитация. Очакванията са били гръкът да притегли най-малко 25 на 100 от тв аудиторията, само че даже и в най-хубавите си дни той стигал най-много до 18 на 100. Конкурентите от Нова телевизия съумяха да го ударят доста съществено със сериала „ Братя ”, който пуснаха на гърба му, и това още повече стопи рейтинга на Цитиридис.

Само преди бяха огласени желанията на новите шефове в Би Ти Ви да смъкват от ефир шоуто на гръка. Първоначално се обмисляло просто да разредят предаванията. Още напролет малкия екран стартира да излъчва програмата четири вместо пет пъти седмично, пропускайки петък. После обмисляли да понижат предаванията на две за седмица. Накрая обаче решили, че ще е най-добре да мислят за ново шоу на мястото на Николаос Цитиридис. Самият водещ разгласи, че сходни клюки са мощно пресилени. Но дни след изказването му на уеб страницата на самата Би Ти Ви се появи реклама на сериал, който ще върви от понеделник до петък на мястото на неговото шоу. Това е „ Добрият лекар ”. Той потегля в първия работен ден на Новата година – 4 януари.

Какво ще стане с Цитиридис ? Неговият контракт е до март и се очакваше да остане в Би Ти Ви най-малко до тогава. Но очевидно проектите са се трансформирали в придвижване след идването на новия началник Мартин Швехлак, който се закани да смени всичко в малкия екран. Според слуховете, не е изключено на мястото на Цитиридис да се появи ново предаване с водещи Андрей Арнаудов и Иван Христов. Преди време те правеха вечерно шоу в Нова телевизия, което обаче по този начин и не съумя да пребори рейтинга на Слави Трифонов. Дали в този момент ще имат втори късмет за сходна изява? Времето ще покаже.

В медийните среди пък все по-упорито се шушука, че отстраняването на младия шоумен се е случило под давлението на неговия предходник Слави Трифонов. Дългия не криеше раздранението си от наследника си във вечерния праймтайм и не спираше да пуска язвителни реплики по негов адрес. Цитиридис пък наля в допълнение масло в огъня, като в свое изявление го назова „ чичка ” и дефинира шоуто му като „ много изтъркано и изхабено ”. А в последната си медийна изява разгласи: „ Слави не ми е предавал щафетата. А самичък си я взех ”.

Най-екзотичната версия гласи, че Трифонов е договорил отстраняването на Николаос непосредствено с новите притежатели на Би Ти Ви в Чехия. Дългия бил в доста положителни връзки с висши мениджъри на милиардера Петр Келнер и се погрижил Николаос да изчезне от екрана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР