Николаос Цитиридис вече е сгоден. Малко преди Нова година той

...
Николаос Цитиридис вече е сгоден. Малко преди Нова година той
Коментари Харесай

Цитиридис стяга сватба с 4 години по-голяма мацка

Николаос Цитиридис към този момент е благоприятен. Малко преди Нова година той е дал пръстен на обичаната си - актрисата Боряна Братоева. Повече от две години двамата крият връзката си, само че афиширането й се случи на грандиозното празненство за разкриване на новия ефирен сезон на bTV точно тогава. Красавицата пристигна в края на събитието, за " да си прибере мъжа ". След случката двамата започнаха да се появяват дружно, само че не споделяха по какъв начин е станала заварката.

" Имам човек до мен. Да! ", призна първа хубавицата, само че не уточняваше, че това е точно Цитиридката. Младата дама стана известна с присъединяване си в комедийния сериал " Съни бийч ", а преди този момент със сериала " 7 часа разлика ".

Боряна Братоева, а не Николаос е основател на сантименталната им връзка, която продължава към този момент трета година. Актрисата го харесала от първия епизод на шоуто му и даже се съревновавала с колежка за сърцето на комика.

" Нашата връзка е дело на един бас сред мен и колежката ми Патриция Пъндева от Пловдивския спектакъл ", призна Боряна в последния епизод на шоуто на комика, преди то да бъде свалено от ефир. За страдание предаването имаше много неприятен рейтинг и малко на брой го гледаха.

Боряна и колежката й, с която са близки приятелки, се обзаложили за 20 лв. коя първа ще оплете Николаос. Братоева към този момент била хвърлила око на комика с гръцки корени, само че се осмелявала да предприеме първа крачка в съблазняването му, до момента в който колежката й я стимулирала с облога. Двете си стиснали ръцете, откакто хапнали и обърнали по чаша вино в дома на Пъндева. За баса ги предизвикал Николаос, който таман тогава се появил на тв екран с следващия епизод на шоуто си. Като го видели, двете актриси въздъхнали тежко. Покрай това почнали да се майтапят чие право е да се опитва да смъква Николаос, което още повече ентусиазирало Братоева, защото е със спортен темперамент. Актрисата, която е разпален геймър, възкликнала: " Не! Той е мой! ".

Така се стигнало до облога коя първа ще стигне до Николаос, с изискването никоя да не му написа. Според Боряна и да му била писала, комикът надали щял да й отговори тогава, защото към този момент се бил понадул.

Цитиридис пък акцентира, че по всяка възможност щял да отвърне на известие от актриса.

" Ти тогава дори не знаеше коя съм ", сряза го Боряна, ухилена до уши.

Николаос фактически нямал визия коя е варненката, когато за първи път я интервюирал. Никога не я е гледал. Затова може би не е усетил, когато Боряна го ухажвала при първото им изявление. Тъкмо тогава младата актриса съзряла опция да завоюва баса с колежката си. Само че поради пандемията изявлението било по интернет, което провалило проектите й. Малко по-късно онлайн посещение Братоева и Николаос си разменили инстаграм профили. Актрисата видяла негова фотография с тениска на нейна обичана музикална група и си споделила: " Нещо би трябвало да се случи, тъй като би трябвало да имам тази тениска ". Боряна, която след отдалеченото посещение взе участие още един път в шоуто, само че към този момент присъствайки в студиото му, не издаде по какъв начин тъкмо е почнала връзката им. Ясно е, че това се е случило след второто й посещение при Цитиридис и двамата към този момент живеят дружно.

Николаос, който към този момент е на 30 години, няма срещу да бъде млад баща. Братоева му е кака - тя е на 34.

Това е втората сериозна връзка за комика. С предходната си обич даже се бил запътил към женитба. Гъркът и въпросната му годеница се сгодили и даже почнали да търсят място за женитба. Николаос бил единствено на 20 години, поради което трансформирал решението си. С годеницата му се разделили без кавги. Тя разкрила любовта в лицето на другар на Николаос. Нико се съсредоточил главно върху кариерата си.

" Сега съм бясно влюбен и това продължава много. Никога не съм очаквал, че може да ми се случи ", изповяда се ексводещият в " Търси се ". Е, да чакаме " Горчиво и наздраве " до края на годината, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР