Николаос Цитиридис ще бъде следващият освободен от бТВ, научи сензационно

...
Николаос Цитиридис ще бъде следващият освободен от бТВ, научи сензационно
Коментари Харесай

Свалят Цитиридис от екран заради нисък рейтинг?

 Николаос Цитиридис ще бъде идващият освободен от бТВ, научи сензационно " Уикенд " от собствен човек в медията. Договорът на шоуто няма да бъде удължен и евентуално още от пролетта предаването ще отпадне от програмната скица на канала.

Още преди месец вестника ни заяви, че резултатите на новото предаване били меко казано разочароващи. В малкия екран мощно се надявали рейтингът да е много висок, само че това не се случило. При разчетен рейтинг от към 25%, шоуто събирало едвам сред 13 и 18% от аудиторията, което на фона на изхарчените пари било извънредно незадоволително. По тази причина в началото от медията смятали да разредят излъчването до две издания седмично, само че в този момент най-вероятно то напълно ще отпадне от програмната скица.

Договорът на водещия и на екипа е до началото на месец март. Новият мениджмънт на канала обмислял въобще да не го възобновява. Все още не е ясно какво ще излъчва Би Ти Ви на мястото на Цитиридис. Вървят клюки, че имало концепция да бъдат поканени Иван и Андрей, които да създадат свое предаване на мястото на гърка. Като продуценти двамата се оправят сносно, а този сезон на " Фермата " резултатите били даже по-високи от плануваните. Преди години двамата правеха свое шоу по Нова " на гърба " на Слави, само че тогава не съумяха да го преборят, макар че предаването им бе много свежо. Сега обаче, като няма сходна конкуренция в ефира, резултатите биха били доста по-добри.

Само за седмица на поста си новия изпълнителен шеф на Би Ти Ви – чехът Мартин Швехлак, даде поръчка, че ще преобрази малкия екран. От медията изхвърча Мартин Карбовски, чийто контракт няма да бъде възобновен. В понеделник изненадващо бе освободен директорът на новините Венелин Петков, а на негово място резонно бе назначен Антон Хекимян. Сменен бе и програмният шеф Маргарита Александрова, която бе главният покровител на Цитиридис. Затова и в малкия екран предвиждат, че в най-скоро време същата орис ще има и симпатичният гологлав грък, който обаче не съумя да се снабди с вярна публика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР