Николаос Цитиридис се върна на работа по никое време –

...
Николаос Цитиридис се върна на работа по никое време –
Коментари Харесай

Цитиридис се върна на работа по никое време

Николаос Цитиридис се върна на работа късно – в разгара на лятото, когато всички останали телевизионни шоумени са се отдали на блажена отмора. Миналия вторник е бил първият работен ден за гръка след лятната му отпуска. Този сезон той изкара близо два месеца, без да си мръдне пръста.

Ваканцията на Николаос Цитиридис това лято стартира още в средата на юни. Шоуто му бе спряно ненадейно, откакто изкара в ефир единствено две седмици с новото си времетраене – половин час вместо един, както първоначално. И до момента в който се говореше, че гръкът може и в никакъв случай повече да не помирише камерите на Би Ти Ви, тъй като няма рейтинг, той взе, че се върна на работното си място. Във вторник самият Нико сподели фотоси от гримьорната и студиото си. „ Първи работен ден за сезона. Почивката завърши, идваме ”, разгласи той. Цитиридис разгласява в обществените мрежи фотоси от процеса по завръщането си на работа – подкастряне на веждите, полагане на пудра, с цел да не лъщи темето му под прожекторите, приготовление на студиото за работа и осъществяване на записи. От фрагментите стана ясно, че гримьорната, с която младият водещ обича да се хвали в ефир, в действителност е много мизерна – масичка с огледало и лампички, сбутана там, където екипът е съумял да открие свободно място. Не стана ясно тъкмо какви записи е правил Цитиридис във време, в което шоуто му освен че не е на екран, само че и не се чака да се завърне в близкия месец. Най-вероятно е ставало въпрос за реклама на идния нов сезон, която Би Ти Ви скоро ще завърти в ефира си.

След като напролет предаването бе кратко на половина, то ще продължи да се излъчва в същия вид и от есента, научи „ Уикенд ”. В същото време обаче водещият и екипът му ще би трябвало да вършат и разширена версия, която ще се популяризира единствено посредством интернет. Тя ще е ориентирана главно към младежите и основното, което ще съдържа, ще бъдат скечове, вицове и всевъзможни други смехории. Най-вероятно завръщането на шоуто в ефир ще бъде към средата на септември. Но екипът се събира от в този момент, с цел да бистри новата идея. Известно е, че в разискванията към този момент не взе участие досегашната заместник-главна редакторка на предаването – Лора Крумова. Както „ Уикенд ” писа, тя напусна Би Ти Ви още когато стана ясно, че ефирът остава единствено половин час.

И до момента в който водещият се поти в студиото, музикантите и актьорите, които му вършат компания пред камерите, към момента са във почивка. Певицата Прея да вземем за пример е на море.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР