Николаос Цитиридис позеленя след номера на Ицо Хазарта! Николаос Цитиридис е

...
Николаос Цитиридис позеленя след номера на Ицо Хазарта!
Николаос Цитиридис е
Коментари Харесай

Ицо Хазарта извъртя звучен шамар на Цитиридис, гъркът бесен!

Николаос Цитиридис позеленя след номера на Ицо Хазарта!
Николаос Цитиридис е гневен и място не може да си откри от засегнатост и гняв, след „звучния шамар“, който му отвъртя рапърът и сегашен народен представител Ицо Хазарта. При това пред цяла България. Христо Петров, както е името му по персонална карта, върза тенекиена кутия на гърка и не се появи на фотосите за шоуто му. А най-кофтито е, че рекламата за присъединяване му в предаването се въртя дни наред в ефир.
 Ицо Хазарта
Ицо Хазарта зашлеви Цитиридис

Ицо не е дал причина за отхвърли си, най-малко водещият не посочи такава нощес. „Ицо Хазарта беше възпрепятстван…“, смънка с леко изкривена физиономия Цитиридис. След което предложения аварийните посетители от кино лентата „Завръщане“ – Башар Рахал, гаджето му Райна Караянева и режисьора Ники Илиев.

И тримата обаче не съумяха да заменят наличието на Ицо Хазарта, който беше чакан от феновете като подарък от дете за Коледа. През цялото време ясно личеше, че Николаос е без въодушевление и се напъва да се усмихва и да бъде занимателен.

А и по какъв начин другояче, откакто столът се клати под четирибуквието му, а шоуто му е застрашено с червен картон от Би Ти Ви. Припомняме, че от един час, предаването на Цитиридис бе понижено едвам на половин, само че очевидно и това му е доста. Гостите не се харесват на феновете, рейтингът стремително пада и нещата вървят на зле.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР