Николаос Цитиридис обяви, че след четири години шоуто му в

...
Николаос Цитиридис обяви, че след четири години шоуто му в
Коментари Харесай

Ето кой заема мястото на Цитиридис в bTV, изненадата е пълна

Николаос Цитиридис разгласи, че след четири години шоуто му в bTV ще завърши. С потреблението на думата " Край! ", той ясно акцентира, че става въпрос за съществено решение и не за някаква смешка. Последното издание на шоуто ще бъде излъчено идната седмица, когато водещият и неговият екип ще си вземат последно довиждане със феновете.

Реакциите на новината измежду феновете са разнородни. Някои от феновете одобриха задушевно новината: " Браво! Изглежда, че BTV най-накрая разсъждава рационално понякога ", " Това решение трябваше да бъде взето още след първото предаване ", " Свободно място има в програмата на 7/8ми... ", като акцентират отрицателното си отношение към Цитиридис и неговите смешки. Други споделиха, че съгласно тях " Шоуто на Цитиридис наподобява на изяждане на наденици, напълнени с кожа и копита. Ядеш го, тъй като си гладен, само че по-късно остава противен усет. Гледах най-вече 3-4 излъчвания, всякога със същото възприятие, че съм изгубило времето си. "

За това кой ще заеме мястото на Николаос Цитиридис, има доста спекулации и догатки. Една от тях е, че самият Къци Вапцаров може да се завърне в ефир като заеме позицията. Други догатки сочат продуцентите в bTV, Иван и Андрей, като последващи водещи на програмата в този времеви откъслек.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР