Николаос Цитиридис няма да става татко скоро. След като цяло

...
Николаос Цитиридис няма да става татко скоро. След като цяло
Коментари Харесай

Цитиридис не чака бебе - обясни го лично в ефир

Николаос Цитиридис няма да става баща скоро. След като цяло лято вървяха спекулации, че той и прителката му - актрисата Боряна Братоева, ще става родители, на старта на новия сезон на шоуто му по Би Ти Ви се очакваше развръзката.

Водещият стартира с подмятания още при започване на предаването, а камерите демонстрираха и самата Боряна, само че единствено в лице - без да се вижда фигурата й, която в профил следи обичания си и слуша деликатно откриващия анонс. Завръщането в ефир след лятната почивка бе планувано за петък вечерта, само че поради вчерашния ден на народен печал за жертвите на потопа по Южното Черноморие изданието бе изместено с ден.

Никого не съм забременил това лято, разгласи Цитиридис на финала на първия час от първото си предаване за сезона. Той употребява за мотив скечове с известните артисти от тв сериала " Татковци ", в които те посочваха в своята " Таткова градина " на малчуганите по какъв начин се вършат рискови пакости. Ето това е още една причина да не бързам да ставам баща, съобщи Цитиридис.

А по-рано в шоуто си, надалеч без усмивка, попита по какъв начин да се гледат деца в тази страна - като им казваш да пресичат единствено на зебра и на зелено ли (препращайки към убийството на 15-годишния Филип на пешеходна пътека от водач с 2 промила алкохол в кръвта), или като дефинираме обезобразяването на Дебора за дребна телесна щета. Така Цитиридис направи преглед на политическите тематики, само че този път шоуто му не се концентрира върху тях. Гости бяха шахматистката Нюргюл Салимова и девойките от националния тим по волейбол.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР