Николаос Цитиридис най-после реши да влезе във форма. Водещият на

...
Николаос Цитиридис най-после реши да влезе във форма. Водещият на
Коментари Харесай

Ще спрат ли „Шоуто на Николаос Цитиридис”?

Николаос Цитиридис най-сетне реши да влезе във форма. Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви е тръгнал на фитнес от началото на годината. Гъркът е почнал да посещава столичен състезателен център, където се поти 4 пъти седмично. Той има и направена хранителна стратегия. Заместникът на Слави Трифонов се стреснал, че столът му се клати и от есента към този момент може да няма предаване. От малкия екран са сложили ултиматум на младока, че в случай че не вземе ограничения да контролира тежестта си, няма повече да се види в народен ефир, написа в. „ Уикенд”.

За година водещият на вечерното предаване на Би Ти Ви съумя да качи цели 30 кг. и стартира едвам да се побира в кадър. Стилистите на „ Шоуто на Николаос Цитиридис” се видяха в знамение, тъй като не могат да го облекат в даже и най-големия размер костюм. Нова година, нов Николаос, по този начин се е зарекъл Додо, както го назовават приятелите му, а на феновете следва да видят дали ще има позитивна смяна в околните месеци. Цитиридис си е заречен да смъкна най-малко 20 кг. В момента тв водещият тежи съвсем 120 кг и би трябвало да падне под 100 кила.

Заместникът на Слави Трифонов има проблем с килограмите още от тийнейджърските си години, когато набивал нездравословна храна и се ошишкал.Младият водещ постъпи на работа в Би Ти Ви през 2020 година, като имаше ултиматум, който го задължил да отслабне с 35 кг, тъй като преди старта на шоуто тежал тъкмо 120 кг. Тогава водещият на вечерното шоу се стопил с мъчителна диета и спорт. Сега очевидно се надява по същия метод да се втали, тъй като другояче може да остане без работа. След като стана водещ, Додо се отдаде на мързел, нездравословна храна и това оказа въздействие върху тялото му.

Гъркът за негативно време върна старите си форми и се постанова в този момент още веднъж да се изтезава с диети и фитнес.Най-проблемните му зони са бедрата, коремът и задните елементи, които се надява да успее да втали и да смъкне номерацията на облеклото си с най-малко два размера. От екип на вечерното предаване влизат в ситуацията на 28-годишния грък и гледат да го дават единствено в отдалечен проект или прикрит зад бюрото си. В страницата на шоуто във фейсбук също се качват единствено деликатно подбрани фотоси, които да не резилят дебелия Николаос.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР