Николаос Цитиридис може да остана без работа в телевизията, но

...
Николаос Цитиридис може да остана без работа в телевизията, но
Коментари Харесай

Нагъл, безскрупулен тип! Николаос Цитиридис: Аз съм безработен, пари на нуждаещите се не давам!

Николаос Цитиридис може да остана без работа в малкия екран, само че пък не е останал без коравосърдечната си душа. Това стана ясно след краха на шоуто му.

По време на последния епизод един от гостите Юлиан Вергов сподели на водещия, че наложително последната му заплата от Би Ти Ви би трябвало да отиде за щедрост. Нико го погледна с шокиран и много обвинителен взор, издаващ противоречие.

Очевидци разкриват, че след шоуто Николаос е бил гневен на Юлиан, тъй като го е сложил в много неловка обстановка. Той не желал да дава и стотинка за щедрост, тъй като към този момент на процедура е незает и би трябвало да къта всеки цент.

Полугъркът по принцип бил извънредно свидлив. Цепел стотинката на две даже в първите години на шоуто, когато се радваше на висок рейтинг, по-дълъг епизод и надлежно повече пари.

Според слуховете Нико не бил никакъв джентълмен, що се отнася до финансовата част от връзката. Карал актрисата Боряна Братоева, с която живее на фамилни начала, да си разделят сметката по заведенията, както и когато пазарували.

Все отново Цитиридис не остава без никакви приходи след Нова година. Той към момента обикаля страната като комедиант от така наречен Stand by Commedy, само че парите там са дребни трохи спрямо това, което получаваше в БТВ.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР