Николаос Цитиридис май има основание да е много щастлив, а

...
Николаос Цитиридис май има основание да е много щастлив, а
Коментари Харесай

Цитиридис чака бебе

Николаос Цитиридис май има съображение да е доста благополучен, а повода е част от персоналния му живот. Откакто стана ясно, че гадже му е актрисата Боряна Братоева, фокуса на внимание към тях внезапно се ускори, а ето, че крушката си има и опашка, както гласи известния израз.

Твърди се, че двамата са в трепетно очакване на своя правоприемник, само че вършат всичко допустимо да скрият радостната вест от общественото внимание. Макар, че е задоволително от време на време човек да е по-наблюдателен, с цел да забележи издайническите елементи - в тази ситуация тези, че напоследък актрисата носи съмнително необятни облекла, а и излъчването й е по-различно, особено за бременните дами.

Според скорошна обява на " Уикенд " Боряна Братоева е в първите седмици от бременността си, само че към този момент няма самообладание да гушне детето си, което толкоз доста е желала напоследък.

Двамата с Цитиридис са дружно към този момент няколко години, макар че не го удостоверяват обществено, общите им снимки ги приказват красноречиво. 

Причината да крият към момента връзката си е поради предпочитание на Боряна, която не желала да приказва за персоналния си живот обществено и водещият се съобразил с това, написа още изданието.

Припомняме, че актрисата и тв водещият се срещнаха преди 3 години, когато тя бе посетител в предаването му. Още тогава Цитиридис обсипа с похвали актрисата, а не след дълго почнала и връзката им.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР