Николаос Цитиридис крие тежка семейна драма. Оказа се, че той

...
Николаос Цитиридис крие тежка семейна драма. Оказа се, че той
Коментари Харесай

Цитиридис крие тежка лична драма

Николаос Цитиридис крие тежка фамилна драма. Оказа се, че той е отгледан единствено от майка си, баба си и дядо си и не познава родния си татко, който е грък. Към днешна дата няма никакви родственици, с които да поддържа връзка в Атина, където е роден.

" Баща ми няма този шанс, да има наследник като мен, само че е съумял да направи каквото би трябвало, с цел да мога да бъда тук и в този момент. Това е единствената му заслуга в моя живот. Може би поради това не усещам неналичието на бащинска, мъжка фигура в живота, тъй като майка ми е свършила цялата работа.

Като кажа на хората, че не познавам татко си, стартират съжалителни възклицания. Защо, бе? Вижте какъв брой съм добре, какво върша... Майка ми ми е дала безусловно всичко, от което съм имал потребност ", признава Николаос, който живее в Атина до петгодишен, а по-късно се мести в София.

За да оказва помощ на майка си финансово, стартира да работи от 16-годишен. Подхваща какво ли не - кърти плочки, разнася чували със строителни материали, единствено и единствено да изкара пари. Веднъж качва паркета до дома на жена и тя му заплаща двойно, когато схваща, че желае да събере пари за море, написа " Галерия ".

Препитава се и като аниматор на деца. На 17 години стартира да води предаване по онлайн радио Офнюз, което към този момент не съществува. По време на цялото си следване работи като кореспондент, само че с месеци не му заплащат.  " До преди година и половина оцелявах на нудъли - тези полуготови китайски спагети. Тия полуфабрикати ми избавиха живота. Сега хапвам месо, салата, чорба... ", майтапи се водещият.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР