Николаос Цитиридис изобщо не е благ и хрисим човек, какъвто

...
Николаос Цитиридис изобщо не е благ и хрисим човек, какъвто
Коментари Харесай

Брутална истина: Николаос Цитиридис с душа – черна като нощта! Гъркът няма пари за сватбата с Боряна и затова кълне и псува всички

Николаос Цитиридис въобще не е мил и добродушен човек, какъвто се пробва да се изкара на екран. Истината е, че полугъркът е цялостен с комплекси и завист, които са нахлули в него преди да стане прочут.

Както към този момент писахме, Нико пожела на именития ни артист Георги Христов да почине от СПИН по време на техен нощен чат. Само по себе си сходно изказване съдържа извънредно доста завист и нецензурност. Само по това може да се заключи, че безработният комедиант не е добър човек.

Според слуховете в последно време Цитиридис бил доста раздразнителен, тъй като нямал пари за женитба с актрисата Боряна Братоева, в която твърди, че е влюбен и с която дели един покрив. След като бе уволнен от Би Ти Ви, приходите му доста се стесниха и в този момент едвам претърпява.

Нико се страхувал актрисата да не му бие шута, в случай че не се оженят, само че въпреки това няма пари за венчавка сега. Затова разпускал с псуване и кълнене на всекиго, който му се изпречи пред очите.

По принцип характерът на гърка бил много раздразним. Освен това нямал никакво възприятие за комизъм, въпреки по специалност да е комедиант. Всичките му смехории на сцената са заучени и не му идва от вътрешната страна да е занимателен, което си личеше и по малкия екран.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Николаос Цитиридис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР