Николаос Цитиридис изненадващо обяви в петък вечер, че спират шоуто

...
Николаос Цитиридис изненадващо обяви в петък вечер, че спират шоуто
Коментари Харесай

Шоуто на Цитиридис пада от ефир

Николаос Цитиридис изненадващо разгласи в петък вечер, че стопират шоуто му по bTV след 4 години в ефира.

Комикът ще се елементарни с телевизионната си аудитория идната седмица, когато на диванчето му ще седнат първия посетител в предаването - Юлиан Вергов, както и приятелката на водещия - Боряна Братоева.

" След 4 години на екран, bTV взе решението от идващия ефирен сезон " Шоуто на Николаос Цитиридис " да не бъде част от програмата на малкия екран.

Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше.

По принцип е обикновено да бъда прочувствен, обаче за тези години доста страст беше хвърлена, а и сега смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този миг - това е признателност.

Че бяхме дружно с всички вас, че се запознахме, че работихме дружно, че имахме късмет да се учим един от различен. Много съм признателен за всяко едно запознанство, за всяко едно другарство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква смешка или маркетингов трик - за жалост не е.

Благодарен съм за още едно нещо - че ние ще успеем да си кажем телевизионно довиждане уместно. Ще бъде доста хубаво и изобщо няма да го вършим тъжно.

Това, което ми остана да ви кажа в този момент - имаме още една среща, не забравяйте! Хубав уикенд, лека вечер и до идващия петък! ", каза на финала на прадаването Цитиридис.

" Не ме питайте какво ще има на мястото на Шоуто, тъй като няма значение. Ще имаме заключителен епизод, в който ще си кажем телевизионно " сбогом " (сбогом би било пресилено).

Нямам закодирано известие, в което да споделям аргументите за всичко това. Светът е по този начин организиран и ние би трябвало да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, в случай че желаете, гледайте в 22 часа финала ", добави той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР