Николаос Цитиридис е бил предпочетен за водещ на късното шоу

...
Николаос Цитиридис е бил предпочетен за водещ на късното шоу
Коментари Харесай

Цитиридис грабнал мястото на Милен Цветков за водещ

 Николаос Цитиридис е бил предпочетен за водещ на късното шоу по bTV вместо Милен Цветков, излиза наяве от книгата на неговата другарка Милена Иванова. 

В книгата има и мемоари на негови сътрудници, измежду които и Георги Тошев. Той споделя по какъв начин Цветков бил извикан на кастинг за нов план в малкия екран през лятото на 2019 година.

" Не чаках, че по този начин елементарно той, който имаше безапелационен медиен облик и кариера, с която малко могат да се похвалят през последните 30 години, с лекост се нави да се яви на кастинг…Периодът не бе добър. Без работа, с кредити…Беше измежду любимците за тази работа, само че различен я взе “, написа Тошев.

Той не загатва непосредствено вечерното шоу и името на гърка, само че различен план с водещ през този интервал от време bTV не е стартирала.

Тошев към момента работи в първата частна теелвизия и сигурно не желае да утежнява връзките си с управлението й, по тази причина пази загадка, която обаче е лесна за разгадаване.

Явно Цитиридис се е навил на много по-ниска заплата от Цветков, само че решението на малкия екран явно е било неверно, поради рейтинга на предаването в този момент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР