Николаос Цитиридис е бил почти зависим от тревата, разкриват негови

...
Николаос Цитиридис е бил почти зависим от тревата, разкриват негови
Коментари Харесай

Скандал! Николаос Цитиридис крие зависимост към тревата

Николаос Цитиридис е бил съвсем подвластен от тревата , разкриват негови другари. Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви пафкал марихуана всеки ден години наред. Вредният табиет придобил още като възпитаник, разбра HotArena.

От предишното лято наследникът на Слави в частната медиа се опитвал да редуцира доста пушенето. Не е ясно дали се е справил с порока си и дали и сега пуши коз. Най-вероятно 26-годишният грък си разрешава да дърпа трева доста по-рядко отпреди. „ Той даже не се криеше. смяташе, че марихуаната е потребна. Именно поради тревата качи и килограми – постоянното пушене го караше да се тъпче непрестанно с калоричха мазна храна, шоколад и сладкиши ”, издават негови познати.

Междувременно стана ясно, че Цитиридис е бил на крачка от брака, само че в последния миг размислил и изоставил булката надали не пред олтара. Нико и някогашната му избраница Моника били дружно към 2 години. Влюбеният публицист бил едвам на 20 години, когато й подарил годежен пръстен. Когато почнали да провеждат сватбеното празненство и да избират ресторант, той се уплашил. „ Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е огромна нелепост. Това изобщо не е за мен. Бях й подарил годежен пръстен, само че на 20 е доста елементарно да развалиш годеж “, признава си Цитиридис.

Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви неведнъж подмята в ефир, че е ерген, който търси подобаващата житейска половинка. Доскоро Николаос обитавал панелка в столичния квартал „ Дружба ”, която споделял с домашната си фаворитка – котката Карма. Откакто станал известен, не можел да се оплаче от липса на женско внимание. Водещият дори се оплака, че напористи последователки го атакували в интернет и го засипвали с неприлични оферти. Преди месец Нико напуснал гарсониерата чартърен, в която мебелите били унищожени от ноктите на Карма и се преместил в 2-стаен апартамент в по-престижен квартал, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР