Никола Тод се е заел с бъдещето на кариерата на

...
Никола Тод се е заел с бъдещето на кариерата на
Коментари Харесай

Никола Тод се занимава с връщането на Квят във Ф1

Никола Тод се е заел с бъдещето на кариерата на съветския водач Данийл Квят, за който се приказва, че ще се завърне във Формула 1 с Торо Росо. Французинът разкри, че работи с Квят от няколко месеца и има вяра, че руснакът има още какво да покаже във Формула 1.

Квят напусна щаба на Ред Бул след Гран При на Съединени американски щати предходната година, а 2018-а прекарва като тест водач за Ферари. Въпреки че завръщането му в Торо Росо не е доказано, Квят към този момент е прекратил работата си със Скудерия.

Nicolas Todt becomes Daniil Kvyat's manager ahead of the driver's expected F1 return with Toro Rosso: https://t.co/kIZ0AB0oyg
— Autosport (@autosport) September 21, 2018
" Бих споделил, че Квят е по-зрял към този момент, само че ние към момента не бързаме да взимаме решение ", разяснява съветникът на Ред Бул и Торо Росо доктор Хелмут Марко. " Ще разгадаем казуса с водачите си. Имаме дълъг лист с имена пред себе си ".

Синът на президента на ФИА работи и с бъдещата звезда на Ф1 Шарл Леклер, който неотдавна удостовери, че през идващия сезон ще кара за Ферари. " Има доста огромни упования към Леклер, само че знам, че той е войник ", показа Тод във връзка с младия монегаск.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР